desperadox Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Witam Obecnie planuje zmienic swojego laptopa i przesiasc sie z Celerona na Pentium M / Core Duo Chcialem sie Was zapytac jakie sa takie konkretne roznice miedzy Pentiumem M a Core Duo jesli chodzi o np wydzielane cieplo wydajnosc? Zastanawiam sie nad kupnem modelu F-S Pi 1505 Laptop na Core Duo 1280x800 1gb ramu dysk 80gb tylko ze karta intela Zalezy mi na jednej rzeczy: cisza i jeszcze raz cisza Bo na Celeronie to sie mija z oczekiwaniami Glownie zalezy mi na tym zeby wiatrak wlaczal sie zadko przy niewielkim obciazeniu Np tylko sluchanie muzyki czy (i) sciaganie plikow nocą - aby wtedy wiatrak sie nie załaczal w wyniku nieduzego obciazenia Czy jest cos takiego mozliwe? I jak jest z P i CD jesli chodzi o maksymalne obciazenie np przy jakichs obciazajacych aplikacjach? Czy wtedy i tak takie lapki sa cichsze niz takie na Celeronie? Co do laptopa zastanawiam sie tez nad Toshiba L100-120 (CD) i nad F-S M1451G (PM ale tez Ati X300) Najciekawsza oferta jest wydaje mi sie ten F-S Pi 1505 tylko nie moge znalezc konkretnych opinii na jego temat Jesli mozecie podzielic sie ze mna informacjami to z gory dzieki za info Pozdro Z gory dzieki za opinie Edytowane 20 Października 2006 przez desperadox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Stary, jeden na twoim jest temat o dokladnie takiej samej tresci, nie mozesz sie tam podczepic? Tez DC i tez do 3,5k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desperadox Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 a co sadzicie o Asusie A6F-AP021 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...