MRrad Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Mam dylemat i nie wiem który z powyższych zasilaczy wybrać? Ten Chieftec jest robiony znowu przez Sirtec-a czyli jakościowo powinien być bardzo dobry. I jak z głośnością tego zasilacza? Czy jednak wybrać tego topowera (podobno bardzo cichy)? Topower Chieftec Z góry dzięki za pomoc w wyborze Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 jezeli niejestes przeczulony na punkcie ciszy to bierz chiefteca, ja bym napewno bral wlasnie jego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRrad Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 A jak właśnie z tą ciszą? Dużo głośniejszy od topowera? U mnie liczy się wydajność, a zaraz za nią cisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...