Puchacz1 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Witam. Mam taki podejżany problem. Otóż gram w CoD 2 (Call of Duty 2) i zdaża mi się (coraz częściej) że komp nagle dostaje zwiecha. Jednak po np. 30 sekundach wszystko wraca do normy. Czasami mi po tym przylaguje. Od czego to może być. Grafa jest podkręcana (90 MHz core clock). Jednak nie wydaje mi się aby było to przez to ponieważ temp karty w stresie wynosi zaledwie 54 stopnie. Procek jest kręcony z 2.6 na 2.8 GHz aczkolwiek nie grzeje się on zbytnio więc co to może być ?? Komp wyczyszczony z kurzu Sprzęt taki jak w sygnaturce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metart Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) poodkręcaj i sprawdź czy to się powtarza i grafe i proca - nie masz za wysoko ponad standard wyciągnięte więc nie powinno być wielkiego bólu :wink: zasilacz jest wątpliwy <_< Edytowane 19 Października 2006 przez metart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 jak wielki masz plik wymiany ? masz tylko 512MB RAM-u a możesz mieć mały plik wymiany ustawiony, nie zmienialeś tam nic ? bo może po prostu Ci pamięci brakuje jak grasz i potem takie klocki się robią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Zasilacz dziś będę miał nowy taki : http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...;id_towaru=1462 Mam 512 MB ramu z czego plik wymiany ustawiony jest na 1024 MB. Do tej pory wszystko grało:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Z tym zasilaczem troszkę przesadziłeś. Kup sobie za ok. 110 zł Modecoma MC-350 PFC Poczytaj sobie ten wątek, ja szukałem kiedyś zasilacza i teraz go mam (zobacz jaki sprzęt dźwika MC-350 PFC) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207749&hl= Tylko jeszcze nie wiem czy twój komp potrzebuje mocnej 5V czy 12V :D Edytowane 20 Października 2006 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 /dlaczeo przesadziłem ??. Zasilacz jest mi potrzebny do OC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 ta mobo mi smierdzi, niektore mobaski nielubia gier, mialem kiedys takiego abita co naprawd nielubil gier :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Mam tak samo na kompie z siga. Tu wykluczałbym zasilacz i mobo :). Edytowane 21 Października 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...