Gumis88Krk Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Witam, dzis wlasnie zalozylem WiFi z UPC Chello 3Mbita, moje pytanie poleg ana tym czy im mniejsze pole sygnalu to bedą gorsze transfery? i czy przez WiFi nie bede stratny na predkosci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Jeżeli masz łącze 3 MBps to ważne jest, żeby pozom sygnału wifi nie był niższy niż conajmniej te 3 MBps. Oczywiście jak sygnał będzie bardzo słąby - np. poziom 1 Mbps to łącze nie będzie w pełni wykorzystywane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 tak to u mnie wygląda, teraz udało mi sie wyciągnąć sile zasiegu na 4-ty poziom (bardzo dobry) ale szybkośc to nadal 54,0Mb/s... Moze to byc spowodwowane tym ze Router mam w innym pokoju w odleglosci +/- 15m? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 No to luzz jak masz 54 MB, nie spowolni Ci internetu napewno :wink: Co do siły, to poprostu osłabia ją konstrukcja mieszkania i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 No to luzz jak masz 54 MB, nie spowolni Ci internetu napewno :wink: Co do siły, to poprostu osłabia ją konstrukcja mieszkania i tyle. ale z emnie gafaa.... tak to jest jak sie ma klapki na oczach... nie wiem o czym pomyslalem jak napisales o tym 1Mb... hehe.. dzieki za otwarcie klapek i o spokojny wieczor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...