Pancerny933 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Mam płytę główną Asus a8ne-fm/s i bios award.Ostatnio złożyłem zestaw komputerowy z sempronem 3000 pod 939 i nie wiem co oznaczają te ustawienia : 1.Fan low temp ustawione na 50*C 2.temperature range ustawione na 2*C 3.Set fan low voltage ustawione na 4,7v 4.Set cpu Fan ramp rate ustawione na 7 Sec 5.system fan low voltage ustawione na 12V Odnośnie tego mam kilka pytań : co oznaczają ustawienia od 1-5 ? co należało by zmienić aby wyciszyć komputer (nie zależy mi na O/C) w ustawieniach . :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Posiadasz slownik angielsko-polski? Nie? No to chociazbt www.slowniki.onet.pl polecam. Jak tam nie znajdziesz odpowiedzi to moze sprawdz na google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...