Skocz do zawartości
Paweł

PARANOJA I ZACOFANIE...............

Rekomendowane odpowiedzi

LUDZIE MAM W DOMU HAJE, A WSZYSTKO PRZEZ AUDYCJE RADJOWĄ W RADJU KATOWICE WZ oto cała historia:

Tata mnie zawołał ponieważ słuchał tej audycji o komputerach i ich podkręcaniu mianowicie jakiś dwóch starych grzybów się wypowiadało otej dziedzinie oto co mówili:

1.Podkręcanie tak jagbyśmy się bawili oddbieszpieczonym granatem

2.Żeby procesor działał kilka lat więcej to trzeba zmniejszyć ilość MHz (paranoja)

3.Pentium 4 jest to najgorszy procesor do krecenia, prawie wogóle się niekręci

4.Ze procesorów niepowinno się podkręcać bo niemają śrubki

Ludzie i mój ojciec mnie teraz zmusza i sie pomnie drze że niemoge podkręcać i że mam wrócić do normalnych ustawień. Ta audycja to PARANIOJA I PSYCHIZM, CHAMSTWO I ŚWIŃSWO :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe co to za łosie w tym radiu wygaduja takie bzdury. szczególnie o petniumach............, które podkrecaja sie wlasnie najlepiej i to bez zmiany mnoznika!!!!!!!! (wiadmo o jakie chodzi)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Podkręcanie tak jagbyśmy się bawili oddbieszpieczonym granatem

:lol: :lol: :lol: ROTFL

Rozumiem, że podkręcanie jest niebezpieczne i grozi jakimiś obrażeniami na ciele a nawet śmiercią 8O :D

Buahahahahahaha :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...chyba że ktoś robi experymenty z metnolem (chyba dexter jak się nie mylę)

Ja się kiedyś skaleczyłem otwierając kompa... Tak bardzo bolałooo :lol:

P.S. Ciekawe kto i ile tym grzybom za to zapłacił??? Czyżby intel miał jakieś wpływy w katowicach???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale macie problemy :lol:

po co sie chwalicie ze cos krecicie?

zamiest betony wklejac ze nic nie robicie

to gadacie a Oni sie jedynie boja, ze

ich pociechy zniszcza sprzet za ktory

zaplacili kupe kasy.

Hehe moi wiedza a nic nie mowia. Wlasciwie to ich to nie interesuje. Maja sobie P133 nie krecony 8) a ja mam swoj z ktorym robie co chce. Zreszta sami mi tak mowia: "Rob tam sobie co chcesz, Ty za top odpowiadasz." A jak sie smiali z mojego WC na poczatku :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz tacie, zeby nie sugerowal sie tak bardzo radiem, gdyz jeszcze kiedys poslucha Radia Maryja i zamorduje Ciebie i matke, myslac ze was szatan opetal :lol:

Właśnie :lol:

eheh całe szczęscie mój ojciec jest pod tym wzgledem jak najbardziej normalny :D A niech tam słucha sobie radia i pieprzenia w nim i tak to guzik da :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że mam szczęście, bo moi starsi zupełnie nie interesują się tym co robię na kompie (no chybaże siedzę do 1 w nocy i ktoś się obudzi to robi się wrzask :)) A tak poza tym jak włamywacz przyjdzie to go odbezpieczonym granatem mozna postraszyć :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.........pozatym proce zazwyczaj starczaja nam na........heh okolo 1 roku :D wiec po co wydluzac jego zywotnosc przez zmniejszenie mhz :lol: :lol: jak i tak sie go wymieni za jakis czas- postep idfdzie niesamowicie do przodu

pozatym sa inne powody dlaczego proce szybko zmieniamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to moj juz 3 w ciagu 2 niecalych miesiecy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powróć do normalnej częstotliwości albo któregoś pięknego słonecznego dnia gdy będziesz w pełni szczęścia komp eksplodujew ci prosto w twarz!!!!!!!!!!!!!!!!

Przecierz to wszystko to prawda!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz tacie, zeby nie sugerowal sie tak bardzo radiem, gdyz jeszcze kiedys poslucha Radia Maryja i zamorduje Ciebie i matke, myslac ze was szatan opetal :lol:

hehehehe niezłe :lol: :wink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO BYŁO RADJO KATOWICE WCZORAJ OKOŁO 19 NAZYWA SIĘ WZ (czy coś takiego) A TAK WOGÓLE TO JA NIE MÓWIE RODZICOM ŻE PODKRĘCAM TYLKO GDY PRZYSZET MÓJ KOLEGA TO SIĘ WYGADAŁ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. Ciekawe kto i ile tym grzybom za to zapłacił??? Czyżby intel miał jakieś wpływy w katowicach???

To zależy czy byli to dziennikarze prowadzący tą audycję czy jacyś goście. Jak to pierwsze to (jeśli to radio publiczne) znając realia radiofoni to niewiele, a jak drugie to może wogóle. Intel raczej tu nie zapłacił, no chyba, że stwierdzenie jakoby P4 najgożej się kręciły uznamy w tym wypadku za zaletę :wink: .

PS. co do przekupywania przez intela to raczej więcej tego jest w sieci, np. serwis na literkę T i nie chodzi tu o Tweak'a oczywiście :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi