Paweł Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 LUDZIE MAM W DOMU HAJE, A WSZYSTKO PRZEZ AUDYCJE RADJOWĄ W RADJU KATOWICE WZ oto cała historia: Tata mnie zawołał ponieważ słuchał tej audycji o komputerach i ich podkręcaniu mianowicie jakiś dwóch starych grzybów się wypowiadało otej dziedzinie oto co mówili: 1.Podkręcanie tak jagbyśmy się bawili oddbieszpieczonym granatem 2.Żeby procesor działał kilka lat więcej to trzeba zmniejszyć ilość MHz (paranoja) 3.Pentium 4 jest to najgorszy procesor do krecenia, prawie wogóle się niekręci 4.Ze procesorów niepowinno się podkręcać bo niemają śrubki Ludzie i mój ojciec mnie teraz zmusza i sie pomnie drze że niemoge podkręcać i że mam wrócić do normalnych ustawień. Ta audycja to PARANIOJA I PSYCHIZM, CHAMSTWO I ŚWIŃSWO :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 takie coś jest poprostu dobijające, daj tacie do poczytania forum to może zmieni zdanie, a tych z radia to za jaja powesić :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 powiedz tacie, zeby nie sugerowal sie tak bardzo radiem, gdyz jeszcze kiedys poslucha Radia Maryja i zamorduje Ciebie i matke, myslac ze was szatan opetal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Powiedz staremu zeby sie od<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil od tego i sie zapytaj czy jak by uslyszal w radiu goscia ktory podaje sie za jezusa i przepowiada koniec swiata to czy chowal by glowe do [gluteus maximus]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ciekawe co to za łosie w tym radiu wygaduja takie bzdury. szczególnie o petniumach............, które podkrecaja sie wlasnie najlepiej i to bez zmiany mnoznika!!!!!!!! (wiadmo o jakie chodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Starsi mają zawsze racje :wink: :P :P :P :?: PS Ja swojego durnia kupiłem na ok 20lat 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 znam to skads tylko ja zawsze umiem przekonac starszych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 1.Podkręcanie tak jagbyśmy się bawili oddbieszpieczonym granatem:lol: :lol: :lol: ROTFL Rozumiem, że podkręcanie jest niebezpieczne i grozi jakimiś obrażeniami na ciele a nawet śmiercią 8O :D Buahahahahahaha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ...chyba że ktoś robi experymenty z metnolem (chyba dexter jak się nie mylę) Ja się kiedyś skaleczyłem otwierając kompa... Tak bardzo bolałooo :lol: P.S. Ciekawe kto i ile tym grzybom za to zapłacił??? Czyżby intel miał jakieś wpływy w katowicach??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 To powiedz ojcu,ze juz obnizyles do normy i luz. Zreszta jak starzy moga miec cos do Twojego kompa.. Bez przesady. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ale macie problemy :lol: po co sie chwalicie ze cos krecicie? zamiest betony wklejac ze nic nie robicie to gadacie a Oni sie jedynie boja, ze ich pociechy zniszcza sprzet za ktory zaplacili kupe kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Moze teraz, aby wydluzac zycie procesorow wszyscy bedziemy je "underclockowac". Np taki ATHLON 1700+ 0.13 obnizyc na AMD K6 200 :) Bedzie bil kolejne rekordy ale teraz "odwrotne"/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ale macie problemy :lol: po co sie chwalicie ze cos krecicie? zamiest betony wklejac ze nic nie robicie to gadacie a Oni sie jedynie boja, ze ich pociechy zniszcza sprzet za ktory zaplacili kupe kasy. Hehe moi wiedza a nic nie mowia. Wlasciwie to ich to nie interesuje. Maja sobie P133 nie krecony 8) a ja mam swoj z ktorym robie co chce. Zreszta sami mi tak mowia: "Rob tam sobie co chcesz, Ty za top odpowiadasz." A jak sie smiali z mojego WC na poczatku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 procesorów niepowinno się podkręcać bo niemają śrubki 8O :lol: :P :lol: Jak dla mnie to jest to tekst roku kwalifikujacy sie do np. plebiscytu "Srebrne usta" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 procesorów niepowinno się podkręcać bo niemają śrubki 8O :lol: :P :lol: Jak dla mnie to jest to tekst roku kwalifikujacy sie do np. plebiscytu "Srebrne usta" :wink: Kwadratowy mózg raczej... 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 powiedz tacie, zeby nie sugerowal sie tak bardzo radiem, gdyz jeszcze kiedys poslucha Radia Maryja i zamorduje Ciebie i matke, myslac ze was szatan opetal :lol: Właśnie :lol: eheh całe szczęscie mój ojciec jest pod tym wzgledem jak najbardziej normalny :D A niech tam słucha sobie radia i pieprzenia w nim i tak to guzik da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Widzę że mam szczęście, bo moi starsi zupełnie nie interesują się tym co robię na kompie (no chybaże siedzę do 1 w nocy i ktoś się obudzi to robi się wrzask :)) A tak poza tym jak włamywacz przyjdzie to go odbezpieczonym granatem mozna postraszyć :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 tja nei znacie dnia ani godziny kiedy ten odbezpieczony granat wam wybuchnie ;) wiec strzeszcie sei ;) :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Co to bylo za radio...niedojeba_y staś czy co...Jak widac...gdzie sie nie ogladnac to same lole... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 .........pozatym proce zazwyczaj starczaja nam na........heh okolo 1 roku :D wiec po co wydluzac jego zywotnosc przez zmniejszenie mhz :lol: :lol: jak i tak sie go wymieni za jakis czas- postep idfdzie niesamowicie do przodu pozatym sa inne powody dlaczego proce szybko zmieniamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to moj juz 3 w ciagu 2 niecalych miesiecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Kurde wroce do ustawien fabrycznych bo mi jeszcze eksplozja nog pourywa!!!! Jakie to bylo radio???? Bo az mnie ciekawi gdzie takie gnioty puszczaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 A u mnie w rodzinie to ja jestem techniczny, więc wszycy wara od mojego kompa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Szkoda kolesi słuchać, herezje sieją :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powróć do normalnej częstotliwości albo któregoś pięknego słonecznego dnia gdy będziesz w pełni szczęścia komp eksplodujew ci prosto w twarz!!!!!!!!!!!!!!!! Przecierz to wszystko to prawda!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja juz wiecej nei podkrecam ja wieze mediom :D j Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 powiedz tacie, zeby nie sugerowal sie tak bardzo radiem, gdyz jeszcze kiedys poslucha Radia Maryja i zamorduje Ciebie i matke, myslac ze was szatan opetal :lol: hehehehe niezłe :lol: :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 TO BYŁO RADJO KATOWICE WCZORAJ OKOŁO 19 NAZYWA SIĘ WZ (czy coś takiego) A TAK WOGÓLE TO JA NIE MÓWIE RODZICOM ŻE PODKRĘCAM TYLKO GDY PRZYSZET MÓJ KOLEGA TO SIĘ WYGADAŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Dwa przyazania overclockera: 1. nie słuchać takich herezji 2. gdy ci się zachce ich słuchać parzt punkt pierwszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Za takie herezje powiniśmy ich wieszać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 P.S. Ciekawe kto i ile tym grzybom za to zapłacił??? Czyżby intel miał jakieś wpływy w katowicach???To zależy czy byli to dziennikarze prowadzący tą audycję czy jacyś goście. Jak to pierwsze to (jeśli to radio publiczne) znając realia radiofoni to niewiele, a jak drugie to może wogóle. Intel raczej tu nie zapłacił, no chyba, że stwierdzenie jakoby P4 najgożej się kręciły uznamy w tym wypadku za zaletę :wink: . PS. co do przekupywania przez intela to raczej więcej tego jest w sieci, np. serwis na literkę T i nie chodzi tu o Tweak'a oczywiście :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...