ArthJ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 LUDZIE MAM W DOMU HAJE, A WSZYSTKO PRZEZ AUDYCJE RADJOWĄ W RADJU KATOWICE WZ oto cała historia: Tata mnie zawołał ponieważ słuchał tej audycji o komputerach i ich podkręcaniu mianowicie jakiś dwóch starych grzybów się wypowiadało otej dziedzinie oto co mówili: 1.Podkręcanie tak jagbyśmy się bawili oddbieszpieczonym granatem 2.Żeby procesor działał kilka lat więcej to trzeba zmniejszyć ilość MHz (paranoja) 3.Pentium 4 jest to najgorszy procesor do krecenia, prawie wogóle się niekręci 4.Ze procesorów niepowinno się podkręcać bo niemają śrubki Ludzie i mój ojciec mnie teraz zmusza i sie pomnie drze że niemoge podkręcać i że mam wrócić do normalnych ustawień. Ta audycja to PARANIOJA I PSYCHIZM, CHAMSTWO I ŚWIŃSWO :evil: :evil: tak po przemysleniu tego co napisales to nie wiem czy to zmysliles, czy po prostu chciales zwrocic na siebie uwage. nie wydaje mi sie aby ktos cos takiego powiedzial w radiu... a moze po prostu dodales cos od siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a wszyscy co podkrecaja procki to szataniści :) hehehehe a to stare trepy walą takie kocopoły- na pewno sa właścicielami jakiegos sklepu u was i tak kręcą klientow lole jedne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja już do dawna uważam Radio KatowiCe za chłam, a takie numery tylko utwierdzają mnie w tym przekonaniu................ Co do śrubek, to poszukajcie na Grach posta gościa który pyta, czy na jego P100 pójdzie Unreal II :lol: :lol: On tam pisze, że kolega mu mówił, że do tej gry musi podkręcić procka właśnie za pomocą śrubek :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 LUDZIE MAM W DOMU HAJE, A WSZYSTKO PRZEZ AUDYCJE RADJOWĄ W RADJU KATOWICE WZ oto cała historia: Tata mnie zawołał ponieważ słuchał tej audycji o komputerach i ich podkręcaniu mianowicie jakiś dwóch starych grzybów się wypowiadało otej dziedzinie oto co mówili: 1.Podkręcanie tak jagbyśmy się bawili oddbieszpieczonym granatem 2.Żeby procesor działał kilka lat więcej to trzeba zmniejszyć ilość MHz (paranoja) 3.Pentium 4 jest to najgorszy procesor do krecenia, prawie wogóle się niekręci 4.Ze procesorów niepowinno się podkręcać bo niemają śrubki Ludzie i mój ojciec mnie teraz zmusza i sie pomnie drze że niemoge podkręcać i że mam wrócić do normalnych ustawień. Ta audycja to PARANIOJA I PSYCHIZM, CHAMSTWO I ŚWIŃSWO :evil: :evil: tak po przemysleniu tego co napisales to nie wiem czy to zmysliles, czy po prostu chciales zwrocic na siebie uwage. nie wydaje mi sie aby ktos cos takiego powiedzial w radiu... a moze po prostu dodales cos od siebie? niewymyśliłem tego mówie prawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Do mojego kompa tam nikt nie dochdzi :D i starsi się nim nie interesują mówią żebym robił z nim co chcę :)) jedynie mnei wyśmiali jak robiłem Wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...