Skocz do zawartości
Paweł

PARANOJA I ZACOFANIE...............

Rekomendowane odpowiedzi

LUDZIE MAM W DOMU HAJE, A WSZYSTKO PRZEZ AUDYCJE RADJOWĄ W RADJU KATOWICE WZ oto cała historia:

Tata mnie zawołał ponieważ słuchał tej audycji o komputerach i ich podkręcaniu mianowicie jakiś dwóch starych grzybów się wypowiadało otej dziedzinie oto co mówili:

1.Podkręcanie tak jagbyśmy się bawili oddbieszpieczonym granatem

2.Żeby procesor działał kilka lat więcej to trzeba zmniejszyć ilość MHz (paranoja)

3.Pentium 4 jest to najgorszy procesor do krecenia, prawie wogóle się niekręci 

4.Ze procesorów niepowinno się podkręcać bo niemają śrubki

Ludzie i mój ojciec mnie teraz zmusza i sie pomnie drze że niemoge podkręcać i że mam wrócić do normalnych ustawień. Ta audycja to PARANIOJA I PSYCHIZM, CHAMSTWO I ŚWIŃSWO  :evil:  :evil:

tak po przemysleniu tego co napisales to nie wiem czy to zmysliles,

czy po prostu chciales zwrocic na siebie uwage. nie wydaje mi sie

aby ktos cos takiego powiedzial w radiu... a moze po prostu dodales

cos od siebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już do dawna uważam Radio KatowiCe za chłam, a takie numery tylko utwierdzają mnie w tym przekonaniu................ Co do śrubek, to poszukajcie na Grach posta gościa który pyta, czy na jego P100 pójdzie Unreal II :lol: :lol: On tam pisze, że kolega mu mówił, że do tej gry musi podkręcić procka właśnie za pomocą śrubek :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LUDZIE MAM W DOMU HAJE, A WSZYSTKO PRZEZ AUDYCJE RADJOWĄ W RADJU KATOWICE WZ oto cała historia:

Tata mnie zawołał ponieważ słuchał tej audycji o komputerach i ich podkręcaniu mianowicie jakiś dwóch starych grzybów się wypowiadało otej dziedzinie oto co mówili:

1.Podkręcanie tak jagbyśmy się bawili oddbieszpieczonym granatem

2.Żeby procesor działał kilka lat więcej to trzeba zmniejszyć ilość MHz (paranoja)

3.Pentium 4 jest to najgorszy procesor do krecenia, prawie wogóle się niekręci

4.Ze procesorów niepowinno się podkręcać bo niemają śrubki

Ludzie i mój ojciec mnie teraz zmusza i sie pomnie drze że niemoge podkręcać i że mam wrócić do normalnych ustawień. Ta audycja to PARANIOJA I PSYCHIZM, CHAMSTWO I ŚWIŃSWO :evil: :evil:

tak po przemysleniu tego co napisales to nie wiem czy to zmysliles,

czy po prostu chciales zwrocic na siebie uwage. nie wydaje mi sie

aby ktos cos takiego powiedzial w radiu... a moze po prostu dodales

cos od siebie?

niewymyśliłem tego mówie prawde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi