=KzK= Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Witam Proszę o radę podejrzewam że moja płyta główna Gigabyte K8NSC 939 jest uszkodzona odkąd pamiętam miałem z nią problemy ostatnio podczas burzy spaliło mi się gniazdo od karty sieciowej i zaczęły się pojawiać problemy z grafiką mianowicie cały czas wyskakują arefakty czytałem że często karty typu gf 6800gs agp kolidują za płytami na nf 3 ale chyba nie aż tak (grafika jest dobra sprawdzana na innym kompie ) kłopotów ciąg dalszy czysty dysk 320g podczas instalacji systemu wykrywa tylko 131g pomyślałem że z dyskiem coś nie tak ale u kolegi wykrywa prawidłowo podzieliłem u niego dysk na partycję podłączam u siebie i to samo brak partycji pojemność 131g Co jest z tym komputerem czy temu wszystkiemu jest winna płyta główna? jeśli tak to jaką polecacie kupić? Z góry dzięki za pomoc Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 wgraj nowy bios, wtedy powinna wykrywać prawidłowo dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Jak wgrasz sp2 to będzie widać resztę dysku, lepiej poszukaj czasami, zamiast pytać sie o coś co było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...