Pantas Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) No więc mam takie pytanie: Brać czy nie brać? Otóż na allegro pojawił się C2D Box za 640 zł. Jedyna różnica, którą wyczytałem to to, że w wersji z allegro gwarancja to 12 miesięcy, a nie jak w sklepie 36 miechów. http://www.allegro.pl/item135510893_szokce..._duo_e6300.html Zamierzam złożyć sobie komputer gdzieś za miesiąc i zastanawiam się czy kupić już teraz tego C2D bo cena wydaje mi się atrakcyjna i niech on sobie leży na półce i czeka na resztę sprzętu za miesiąc, czy może poczekać i za miesiąć kupić, a może wtedy trafi się jakaś większa obniżka cen, albo znowu lepsze okazje? Jak myślicie czy cena spadnie za miesiąć jakoś znacznie? Czy będą to sprawy złotówkowe. Wiem, że to trochę takie przepowiadanie przyszłości, ale może coś jest wam znane w tej materii? Pozdrawiam! Edytowane 20 Października 2006 przez Pantas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 zalezy ile ma leżeć.....bo jak miesiąc albo więcej to nie opłaca się.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 IMO ceny nie spadną tak bardzo, tym bardziej, że idzie powoli okres świąt BN, co jak zwykle wróży skok cen w naszym kraju. Ja zakupiłem od tej pani procka (e6400) i czekam na paczkę. Zobaczymy co i jak. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 a zakupiłem od tej pani procka (e6400) i czekam na paczkę. Jak dostaniesz paczke to napisz czy to jakis wal czy cus. Na proca za pozno (mam AM2 od kilku tygodni), ale telefoniki wygladaja smakowicie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...