Maciek z Gdanska Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Kupiłem ten notebook(Asus A6M Q024) w pobliskim sklepie Sferis bez preinstalowanego systemu. Zapytałem sprzedawcę, czy linux wszystko, co w nim siedzi obsłuży. Sprzedawca odpowiedział twierdząco. Gdy laptop został przyniesiony do domu wsadziłem do niego płytkę instalacyjną Debiana (netinst), i ten ogłosił... że nie wykrywa kartysieciowej ani myszki (touch pada), zaś typ wyświetlacza jest mu nieznany. Co robić? Edytowane 20 Października 2006 przez Maciek z Gdanska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 SUSE 10.1 wykrywa większość niewykrywalnego sprzętu. Jak nie ma sterowników do danej rzeczy pod Linuxa to sam je napisz ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cabi Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) jesli chcesz pracowac na Debianie i nie do konca Ci idzie instalcja zainstaluj ubuntu [GNOME] lub kubuntu [KDE] http://ubuntu.pl/ Edytowane 24 Października 2006 przez Cabi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...