jey45 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Mam pytanie jak wplywaja tasmy ata100 na dzialane kompa i te sprawy na przegrywanie cd itp itd ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 zajebiscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 zajebiscie :D tez to potwierdzam maja zajebisty wplyw na dzialanie kompa :D :) :( :o :? 8O :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :bij: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Maja wiekszy wplyw niz sam dysk twardy podloczony do tej tasmy. :D W sumie to tak na serio na 40-zylowych tasiemkach dyski UDMA 66, 100, 133 dzilaja tylko na UDMA 33 wiec chyba jakis wplyw jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Tak samo dyski UDMA 33 działają w UDMA 33 na tasmach UDMA 100 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Hej a mysleliscie moze czy dyski UDMA 100, na tasmach UDMA 66 dzialaja na 66 czy na 100? :P :D :) :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Tak samo dyski UDMA 33 działają w UDMA 33 na tasmach UDMA 100 :D naprawde? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Tak samo dyski UDMA 33 działają w UDMA 33 na tasmach UDMA 100 :D naprawde? ;) No stary nie wierzysz? Moge Ci to udowodnic. :D :) :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Z tego co mi wiadomo to jak ma się taśme 80 żył to i na ata 66, 100 i 133 bedzie działac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Z tego co mi wiadomo to jak ma się taśme 80 żył to i na ata 66, 100 i 133 bedzie działac.No co ty nie powiesz ... Niesamowite :D :lol: :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Porażający topic, rozumiem reed, że zostawiłeś go żebyśmy się mogli pośmiać? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 hehe wiecie :D o co chodzi :D nie ma o czym pisac to o taśmach :D trodno znalesc ciekawy topic :D hheheheheheee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja spie czy juz sie obudzilem ?? niech ktos mnie uszczypnie ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 są takie chwile w życiu każdego człowieka ze przychodzi czas na refleksje o czyms poważnym .... ja wybralem taśmy ata 100 ... :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Zajebisty topic. Muszę poważnie przemyśleć kwestie taśm ATA 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ROTFL :P :twisted: :P :lol: 8O 8O 8O :evil: :evil: :D najlepsze sa tasmy nieco grubsze i bardziej ciemne maja lepszy feeling :P :P :P :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja spie czy juz sie obudzilem ?? niech ktos mnie uszczypnie ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hehe, ja dopiero wstalem... tez nie wiem czy to jeszcze sen czy juz java ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja spie czy juz sie obudzilem ?? niech ktos mnie uszczypnie ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hehe, ja dopiero wstalem... tez nie wiem czy to jeszcze sen czy juz java ;) Czyto java czy sen ??? :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A moze ktos z Was ma do sprzedania ciagnik rolniczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Zajebisty topik :D :lol: a co z wylinką węży a działaniem kompa albo lewatywa a zaćmienie słońca :D a może ktoś coś ciężkiego z góry ściągał :D albo za młodu z kołyski wypadł :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja spie czy juz sie obudzilem ?? niech ktos mnie uszczypnie ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hehe, ja dopiero wstalem... tez nie wiem czy to jeszcze sen czy juz java ;) Czyto java czy sen ??? :D :D Miałem Javę 350 jakieś 10 lat temu spoko moto wtedy było o niebo lepsze od MZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 są takie chwile w życiu każdego człowieka ze przychodzi czas na refleksje o czyms poważnym .... ja wybralem taśmy ata 100 ... :D :D :D :D :D nie przejmuj się - każdemu nowemu ok 30 posta trafia do głowy by porwać całe forum swoim ponadczasowym topikiem :lol: można by zrobić ankietę, który kot (bez urazy, żartujemy :lol: ) ile wytrzymał, zanim walnął jakiś pamiętny topik :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 są takie chwile w życiu każdego człowieka ze przychodzi czas na refleksje o czyms poważnym .... ja wybralem taśmy ata 100 ... :D :D :D :D :D nie przejmuj się - każdemu nowemu ok 30 posta trafia do głowy by porwać całe forum swoim ponadczasowym topikiem :lol: 8) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 są takie chwile w życiu każdego człowieka ze przychodzi czas na refleksje o czyms poważnym .... ja wybralem taśmy ata 100 ... :D :D :D :D :D nie przejmuj się - każdemu nowemu ok 30 posta trafia do głowy by porwać całe forum swoim ponadczasowym topikiem :lol: można by zrobić ankietę, który kot (bez urazy, żartujemy :lol: ) ile wytrzymał, zanim walnął jakiś pamiętny topik :idea: Ja jeszcze nikogo nie poruszylem zadnym topiciem. Trzymam sie dzielnie. :D Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 są takie chwile w życiu każdego człowieka ze przychodzi czas na refleksje o czyms poważnym .... ja wybralem taśmy ata 100 ... :D :D :D :D :Drotfl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 hehe wiecie :D o co chodzi :D nie ma o czym pisac to o taśmach :D trodno znalesc ciekawy topic :D hheheheheheee ROTFL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 są takie chwile w życiu każdego człowieka ze przychodzi czas na refleksje o czyms poważnym .... ja wybralem taśmy ata 100 ... :D :D :D :D :D nie przejmuj się - każdemu nowemu ok 30 posta trafia do głowy by porwać całe forum swoim ponadczasowym topikiem :lol: można by zrobić ankietę, który kot (bez urazy, żartujemy :lol: ) ile wytrzymał, zanim walnął jakiś pamiętny topik :idea: buahahaahahahahaha ROTFL hahahahaahahahah nie nooo nie mogeeeee po prostu ROXX Topic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Panowie Panowie to poważna sprawa !! !! !! :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/10/1030/103001/10300154 hmmm to daje do myslenia... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...