qqrydza Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 No to standardowo... ... screen'y... http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=7833&a=1 ... stona twórców gry... http://www.related-designs.de/index.php?la...m=home.php& ... tu coś po naszemu... http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;gra,26,10504;..._1701;core.html ... a tu można dorwać demko... http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=11336 ... prezentuje się okazale. Łyka ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) ja lykne :-) zassam i zdam relacje :-) hmm po screenach to wyglada bardziej niz dobrze. Edytowane 20 Października 2006 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Gralem jakis czas temu w demko i niestety nie jest to juz to samo anno co kiedys, brakuje miodnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Wygląda ciekawie :) ale czy tak samo wciągnie jak poprzednie części... Edytowane 21 Października 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Lubię kolorowe gry! Ale, żeby demo prawie 900 mega... Ech, syf... Oby jutro Robert dojechał do końca, żebym zdążył ściągnąć, bo na moim przedpotopowym łączu ściąganie tego chyba zajmie tyle co cały wyścig F1 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Bywały większe dema ;] Godzinka ściągania...zassam i oblukam...do dziś pamiętam 1602 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 No i jak nowe Anno, miodne jest ? Chwalic mi sie tu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Screen z dema, maksymalne przybliżenie: Więcej narazie nie mam, bo nie miałem okazji się dłużej pobawić. Mogę tylko powiedzieć, że na słabym sprzęcie (P4 2.8, 512 ram, X800XL) uruchamia się nawet szybko, a wydajność na początku gry to ok. 20-30 fps (bez AA, reszta na max). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 ooo to na medium pogram sobie :) gierka wyglada slicznie - ciekawi mnie jednak game play :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Więcej screenów: Gameplay. Nie wiem. Mam tylko demo, a przede wszystkim jeszcze nie opanowałem tej gry. W poprzednie części nie grałem, więc nie mam porównania już na starcie. Co do wymagań, to na 512 ramu się męczy, ale da się grać, jak na low-end nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jesli jestes fanem strategii tego typu, lepiej do anno 1701 sie nie zblizaj! Szczegolnie gdy przed toba wazny sprawdzian, matura, czy praca do napisania. Gdy wlaczysz anno te wszystkie do tej pory wazne rzeczy, przestaja sie dla ciebie liczyc, liczy sie tylko ta gra. Ja niestety to zrobilem (a dzisiaj byl spr z trygonometrii). Gra przecholernie wciaga. Wczoraj od 17-23 i ciagle bylo mi malo! Zadnych przerw na jedzenie czy siku, poprostu nie moglem sie oderwac! Takiego maratonu nie mialem od wieluu miesiecy jak nie od paru lat. Cos w tym musi byc. Gierka jest bardzo intuicyjna. Przeszedlem tylko 1st czesc wprowadzenia, pozniej rzucilem sie na gleboka wode, czyli gra ciagla (choc na latwym poziomie) i mimo iz posiadam wersje angielska, bardzo szybko opanowalem podstawowe zasady gry. Wszystko robilem z miejsca, bez wielkiego namyslu i po 6h mialem juz piekna wyspe z kilkoma wspomagajacymi. Najlepsze jest to ze ciagle jest cos do zrobienia, ciagle ludzie czegos chca, ciagle czegos nowego, a gdy im to zapewnisz, budja sobie lepsze domki i znow chca czegos nowego, plus oczywiscie wiecej starego. A to za malo kawy, a to za malo jedzenia, a to piraci ci statek skasuja, a to wolny kupiec chce zeby wypelnic dla niego misje. Ciagle sie cos dzieje :D Jedyny minus, choc pewnie tylko dla mnie na tym forum, to dosyc spore wymagania sprzetowe (zreszta sprzet mam leciwy 1700xp + 768ddr + 97000pro_. Gram na najnizszych detalach i gdy tylko przybywa ludzi odrazu zaczyna sie scinanie, ale jestem skory do poswiecen. A tymczasem... ide pograc bo jutro nic waznego nie ma a do matury daleko ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...