Pantas Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Interesuje mnie jakaś obudowa. Koniecznie z oknem, czarna przydałoby się bez śrubokrętowe montowanie dysków i/lub kart pci. Do 200 zł. Nie za duża, planuje mieć max 2 napędy optyczne (nagrywarka DVD i coś jeszcze), max 3 dyski twarde, obudowa bez zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Takie zeczy to tylko w Erze :D. Pozadna buda kosztuje przynajmniej ponad 200zl, a ty zadasz zeby jeszcze miala okno?? Kup sobie jakiegos Chiefteca i dorob sobie sam okno. Ew mozna do Chieftecow dokupic bok z oknem, ale kosztuje on ponad 120zl, wiec zestaw buda + bok z oknem wychodzi przynajmniej 300zl. Edytowane 21 Października 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 poszukaj w obudowach tracera, powinno byc sporo odpowiadajacych ci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Codegen i tracer nawet z oknem to wyroby obudowopodobne. Ale jeśli ci to nie przeszkadza to proszę. Wiejskiego tjuningu ci u nas dostatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) To może dołóż to 40zł i kup coś takiego Edytowane 22 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Ten Thermaltake całkiem fajny, coś w jego kierunku bym się skłaniał. Jak by się trafił na allegro za 200 zł to myślę, że bym się na niego zdecydował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) No mi też sie podoba ta odudowa i trzeba będzie nad nią pomysleć, napewno duuużżo lepsza niż te chińskie Tracery a o Mustangu już nie wspominając Edytowane 22 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Gdybym brał gotową obudowe to chapnąłbym tego Thermaltake'a... jednak ja jestem zdania ze lepiej zrobić sobie "skrzynke" samemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 thermaltake calkiem fajny, tylko troche za mala odleglosc zostanie od zasilacza do plyty glownej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Nie wiecie gdzie można dostać tą budę tanio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 No taniej niż na allegro to chyba nie dostaniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...