Krootki Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Nie będę się rozpisywał: Co jakiś czas przestaje działać mi klawiatura. Wszystko jest niby ok, nic się nie wiesza, po prostu klawiatura przestaje reagować. "Uruchom ponownie" i jest OK. Wcześniej na Gigabyte nic takiego się nie działo. Pierwszy raz takie coś "przeżyłem" ;) na Epoxie i sporym podkręceniu. Czy to wina być może padającej klawiatury czy może podkręcenia ??? Dodam, że klawiatura taka zwykła (Dexxa), ale wcześniej nie sprawiała problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Prawdopodobnie wina kontrolera ktory nie wytrzymuje takiego podkrecenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Wedlug mnie to wina klawiatury....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Mam dokładnie to samo! Nie działa i klawiatura, i mysz, a programy dalej chodzą... Dzieje się to tylko przy FSB wyższym od 100... Myślałem, że to wina płyty, ale widzę, że chyba jednak nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja to spróbuję rozwiązać "od tyłu" ;) Kupię klawiaturę USB. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerik Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Nie jestescie sami :) Nie pomogla zmiana klawiatury ani myszy od dluzszego czasu jest spokuj (odpukac, byle tak dalej) choc nie wiem dlaczego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...