wojto19a Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ostatni na poczta.fm przychodzi mase niechcianego spamu, nigdzie sie nie rejestrowalem a przychodzi tego od groma, blokowanie poprzez outlooka nadawców nie pomaga, za każdym razem wysyłają z innego adresu... Moje pytanie: Jak można uchronić się przed takim spamem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Zastosuj programy zapobiegajace spamu, np, Spak Killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Albo zarejestruj się na tej stronce http://spam.n-dream.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Zarejestrowałem sie, zobaczymy jaki bedzie tego efekt... DZIEKI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Zarejestrowałem sie, zobaczymy jaki bedzie tego efekt... DZIEKI!Daj znać czy działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Jak na razie, przyszła mi kolejna reklama, ale to jeszcze nic nie znaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja bym sie tam bal podawac swoj login i pass do maila ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 w razie czego hasło możesz zawsze zmienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 zainstaluj the bat (klient poczty) i filtruj wiadomości przychodzace , efekt gwarantowany Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja tez mam konto na poczta.fm i mi rzadko przychodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Heh, ja nie wiedziec czemu podalem swojego maila przy np. instalacji roznych p2p i przychodzilo mi dziennie z 7 niechcianych przesylek, ale dzieki temu adresowi wyzej od 3 dni nie dostalem spamu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 niepotrzebnie wpisywalem kiedys swoj adres w roznych advertisementach itp ... podjalem pozniej smaodzielna walke ze spamem ale klikanie na unsubscribe nic nie daje wg mnie poniewaz nawet jezeli jestem wypisywany z danej listy to dopisuja mnie do 3 kolejnych; p pozatym jak juz ktos kiedys wspomnial jest to tez sygnal ze konto jest aktywne ... zaraz zainstaluje the bat`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...