bryce Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Siemanko ! Postanowiłem napisać workloga mojego nowego ss B) , wcześniejsze FC to była wersja próbna więc nie nadawała się na pokaz światu. Co jest inside. :mrgreen: Podstawa - płyta wiórowa 40x40x2cm -jest- Kompresor - stary od jakiejś lodówki (CCCP :lol: ) niedługo jak kaski będzie więcej wskoczy zamiast niego rotarka -jest- Skraplacz - ok. 1kw -jest- Evap - 5x5x2cm wąż w środku -u kolesia od frezowania ;) - Czynnik - propan 100% Reszta części pewnie niedługo dojdzie w część chce sie zaopatrzyć w dniu targów w krk . Przepraszam za jakość zdjęć ale pada mi cyfrak :huh: :angry: Troche zdjęć : Postaram się na bieżąco aktualizować workloga. Edytowane 30 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Imho nieco krotszy wymiennik, ale np 12/6 lub 15/6 bylby znacznie lepszym rozwiazaniem. Przy 10/6 gaz dobrze sie nie rozprezy, co moze spowodowac, ze hx nie bedzie pelnil roli akumulatora ssania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Dokładnie to samo mówił mi maniakalny :P i chyba tak zrobię . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Ta sprężarka to rosyjski Mińsk :) Była to jedna z moich pierwszych sprężarek, leży teraz martwa w jakiejś skrzyni, po tym jak padła podczas opróźniania. Edytowane 21 Października 2006 przez Tonic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Mińsk, prawda, straszne kompresory :P Edytowane 21 Października 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Eee tam :D na miech\dwa wystarczy :D później będzie cuś mocniejszego niech tylko mój portfel się zregeneruje . :rolleyes: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) We want more, pewnie z tego bedzie potwór :P A i pamiętaj nie pij tego w domu :mrgreen: A fa... :E tylko tych puszek nie wyrzucaj, daj na złom bedzie na więcej :P Edytowane 21 Października 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Sądzę że się nie rozczarujesz :mrgreen: niech tylko dorwę więcej kasy :mrgreen: Co do picia patrz zdjęcie osobiste :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) "Mały" upejdzik ;) Iż że wysłałem sie do Krk pomyślałem sobie że nie zmarnuję tej okazji i kupie trochę stufu u maniakalnego (thx). Otóż co żem kupił ;) : Kapilara - ok. 2.2m średnica 0.8mm Rurka - ok. 2m (ściana za miare :D ) średnica 6mm SLHX - skład: 2M rurki 15mm ok. 2.1M rurki 6mm + 2kolanka (popraw jak sie mylę) Wentylator - silnik +śmigło+ podstawka (220V) 2x zaworki sewisowe 2x filtr Siateczka ok. 1.5m (?) czarna na ssącą "Troszke" gratisów jeszcze ( trochę izo itp.) + thx maniakalnemu za pcv z którego mam zapinkę i backplata Niedługo dojdzie 2 część zamówienia w postaci zapinek 3x do fcetów i nie tylko ;) . Fot kilka: Pozdro! :wink: P.S. Serce (czyt. kompresor) zapewne zostanie wymienione(y) na rotarkę ze względu że takowy mińsk to shit :rolleyes: Edytowane 30 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 @bryce - Zamierzasz używać tego na co dzień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Raczej nie tylko do benchu ale pożyjemy zobaczymy może zrobię izo + grzałka kto wie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Jest i parownik, może niedokońca taki jaki chciałem ale jak robiony za darmo nie będę wybrzydzał ;). Wymiary: 5x5x2 (cm) Trochę fot: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...