pisarz Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Czy obecnie można zakupić jakies gadżety z logo PurePC? mam namysli jakies koszulki, smyczki, czapeczki, kobeczki itd. :) Jesli nie ma, to czy będzie cos takiego przewidziane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Z tego co wiem, był taki pomysł i za jakis czas najprawdopodobniej zostanie coś w tym kierunku zrobione... stay tuned :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Z tego co wiem, był taki pomysł i za jakis czas najprawdopodobniej zostanie coś w tym kierunku zrobione... stay tuned :)o, to super :) Mam nadzieje ze realizacja będzie szybka, bo chętnie bym coś zakupił ;) jakies przyblizone terminy są znane czy narazie nic wiecej nie wiadomo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 To już pytanie do romka, a nie do mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razo Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Czy obecnie można zakupić jakies gadżety z logo PurePC? mam namysli jakies koszulki, smyczki, czapeczki, kobeczki itd. :) Jesli nie ma, to czy będzie cos takiego przewidziane? Śmieszny jesteś tylko to ci powiem.Obwieś się tym logo purepc żeby cie ludzie z labika nie poznali bo oczerniać ludzi za plecami("Większość to spamerzy i trolle"-hehe i kto to mówi??) też nie jest fajnie nie ?? Dobra nie będę rozwijał tematu bo dostane %. No comment.A co do gadżetów to chyba by napisali o tym w jakimś topicu.Nie ma topicu=nie ma gadżetów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Razo Mogles nie pisac tego posta to bys moze uniknal ZKU. Smiesznie bedziesz miec z tym kontem przez jakies dwa tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Na początek przewidujemy koszulki. Mam szczerą nadzieje, że uda się pierwszą partie przygotować na gwiazdkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Na początek przewidujemy koszulki. Mam szczerą nadzieje, że uda się pierwszą partie przygotować na gwiazdkę. Fajnie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Kubek i smycz to coś w sam raz dla mnie ;) A jakieś wlepki bedą? :D Bo bym sobie na rower przykleil :rolleyes:No, to dobry pomysł, też bym se na rower i na deske przykleił :D Edytowane 22 Października 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Gdzie mozna znalezc tapete badz logo purepc w wyzszej rozdzielczosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Na początek przewidujemy koszulki. Mam szczerą nadzieje, że uda się pierwszą partie przygotować na gwiazdkę.Proszę nie zapomnieć o czarnym egzemplarzu w rozmiarze XXL. :) Mam nadzieję, że na koszulkach się nie skończy. Wszak to także reklama dla forum i dobry pomysł na nagrody dodatkowe w konkursach. A na targach, zjazdach itp. też będzie fajnie zobaczyć, kto identyfikuje się z PurePC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Gdzie mozna znalezc tapete badz logo purepc w wyzszej rozdzielczosci? Zdefiniuj wyzsza ;) A tapety sa tutaj: http://www.purepc.pl/node/448 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 koszulka na gwiazdke ;] ale będzie lans po szkole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Zdefiniuj wyzsza ;) A tapety sa tutaj: http://www.purepc.pl/node/448 No im wieksza tym lepsza;) dzieki Sa jakies zastrzezenia co do uzywania tego logo;)? Edytowane 21 Października 2006 przez 2Fast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Ja czekam i mam nadzieje że się doczekam ;) Na kubki i smycze :mrgreen: Ale koszulke też sobie wezme ;] Edytowane 22 Października 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Na początek przewidujemy koszulki. Mam szczerą nadzieje, że uda się pierwszą partie przygotować na gwiazdkę.Co chwile co słyszę to terminy sie zmieniają, ktoś z redakcji, chyba ryba pisał mi, że mają być po zjeździe w Krakowie, ale ja jestem cierpliwy i poczekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Sa jakies zastrzezenia co do uzywania tego logo;)? Tak. Zabronione jest jego wykorzystywanie do celów zarobkowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Buu... A liczyłem, że będę mógł stać na dworcu z tabliczką Zbieram na DFI RS482. Chcesz pomacać moją koszulkę? - 5zł:lol: Edytowane 22 Października 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Sysak - a organizujesz darmowe przytulanie ? :lol2: A jakieś wlepki bedą? :D Bo bym sobie na rower przykleil :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Tak. Zabronione jest jego wykorzystywanie do celów zarobkowychCzyli moge zrobic np koszulke i komus sprzedac ale tylko po kosztach i wtedy nikt sie mnie nie czepi?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 możesz mu sprzedać koszulkę 2x drożej dodając że logo na koszulce jest gratis :D Może koszulki z logo PPC z przodu, a z tyłu nick forumowy na styl reprezentacji piłki nożnej :lol: dla mnie czarna, rozmiar M, ewentualnie L :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ja też bym się pisał na taką koszulkę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Może koszulki z logo PPC z przodu, a z tyłu nick forumowy na styl reprezentacji piłki nożnej :lol:Nick jak juz to na rekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Nick jak juz to na rekawie.Na rekawie :huh: Najlepiej wyglada, jak ktos juz wspomnial, na plecach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Moze na rękawie i na plecach ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Pomysł z nickiem imho całkiem niezły, tylko że w takim wypadku zamówienia będą traktowane przez każdą drukarnie jako indywidualne więc i koszt takiej koszulki będzie znaczący. Powiem tyle pomysł z koszulkami jest rozważany ale co do terminu to romek jeden wie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Koszt wcale nie bedzie duzy. Mam "indywidualna" koszulke z logo Battlefielda. Jak wyglada? Przód: Logo Battlefilda i jeden fajny napis ;) Tył: nicki wszystkich osob, ktore kupiły koszulke. Rękaw: Twój, swój ;) nick Koszulka kosztowała mnie cos kolo 40zl, imo nie duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 A ja się wczoraj od Romka dowiedziałem że po połowie przyszłego miesiąca już coś powinno być :) Pomysł z nickiem na plecach fajny, sam bym taką chciał ;) Ale pewnie i koszty by były wyższe. Także jak by było to do zrealizowania i była by większa grupa osób chętna to myśle że pomysł jest do zrealizowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Buu a mozesz powiedziec gdzie zamawiales i jak ta koszulka sie trzyma w praniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 :rolleyes: Ja jedną w rozmiarze XXL ew. XXXL jeśli przewidujecie poproszę B-) Oczywiście czarną, z nickiem na pleckach jeśli można :lol2: pozdrawiam sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...