Buu Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Buu a mozesz powiedziec gdzie zamawiales i jak ta koszulka sie trzyma w praniu?Zamawiałem na forum battlefield.pl ale to bylo ponad rok temu. Jak sie trzyma? baaardzo dobrze, mimo że ma ponad rok nie widać po niej, ani jeden nick sie nie spral ;) nie przebarwila sie ani nie rozciagneła nienaturalnie ;) ogolnie trzyma sie bardzo dobrze :] Czy teraz mozna zamowic takiego tshirta? nie wiem dawno sie nie udzielalem na tamtym forum, moze jakas nowa akcja z tshirt-ami sie pojawi, nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Taką koszulkę to tylko od święta a nie codziennie ;p... Pomysł z logiem imho bardzo dobry, też bym się pisał na takową (40zł - nie widzę problemu żadnego...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ja również byłbym chętny na taką koszulkę, najlepiej taką jak na OC&Modders albo w Krakowie miała redakcja. Ekstrim benczing end ołwerkloking pjurepece. Taką bardzo chętnie w cenie do 40-49,9 zł. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ja również byłbym chętny na taką koszulkę, najlepiej taką jak na OC&Modders albo w Krakowie miała redakcja. Ekstrim benczing end ołwerkloking pjurepece. Taką bardzo chętnie w cenie do 40-49,9 zł. Pozdr Mie siem wydaje że ona jest tylko dla redakcji ;) dla userów będzie inna (?) chiba ;) . Jak co to na koszulke też sie piszę ;):P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ze składaniem zamówień to może poczekajcie, aż pojawią się te koszulki :lol: Bo w innym przypadku zaraz dobijemy do 189 strony z wpisem "a dla mnie XXS za 3zł". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 No w sumie to masz racje ;) A mają być podobno zrobione już według innego projektu, niż te co mieli na targach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Mie siem wydaje że ona jest tylko dla redakcji ;) dla userów będzie inna (?) chiba ;) . Jak co to na koszulke też sie piszę ;):P A ty przecież masz koszulkę :D No chyba, że ci wzięli po targach ;]] Co do pomysłu z nickiem to bardzo fajna sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Nieee ja niemam niestety koszulki ppc :cry: :unsure: choć bardzo bym chciał :rolleyes: ) ale swoją własną miałem :lol: (. Z tym nickiem to strasznie dużo roboty ;) proponuje o zrobienie napisu we własnym zakresie ;) Edytowane 30 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 A mają być podobno zrobione już według innego projektu, niż te co mieli na targach.One już są, ale na targach ich nie mieli bo nie dojechały na czas :lol2: Partia dla redakcji gdzieś tam w paczce leży, i pewno podobne będą dla wszystkich (tyle ze bez napisu "redaktor"). A projekt - bardzo, bardzo fajny. Zresztą jest dużo chętnych, więc pewno już niedługo się doczekacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Nieee ja niemam niestety koszulki ppc :cry: :unsure: choć bardzo bym chciał :rolleyes: ) ale swoją własną miałem :lol: (. Z tym nickiem to strasznie dużo roboty ;) proponuje o zrobienie napisu we własnym zakresie ;) A na targach miałeś... Raczej mi się nie przewidziało... [; No właśnie, koszulki miały być do kupienia na targach a nie było :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Kiedy :blink: ppc niemiałem . Może pomyliłeś ją z tą: klyk Edytowane 30 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 One już są, ale na targach ich nie mieli bo nie dojechały na czas :lol2: Partia dla redakcji gdzieś tam w paczce leży, i pewno podobne będą dla wszystkich (tyle ze bez napisu "redaktor"). A projekt - bardzo, bardzo fajny. Zresztą jest dużo chętnych, więc pewno już niedługo się doczekacie. Tego to nie wiedziałem. No szkoda, bo bym już na targach sobie sprawił jedną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Z tym indywidualnym logo to już chyba nie problem. Są firmy w tym i dość spore (nazwę podam jak się moderacja zgodzi, choć to nie jest to żadna tajemnica) robiące takie koszulki nawet na indywidualne zamówienie. Ja mam na przykład taką z logo WP (portalu ofkoz) a pod spodem mój adres mailowy. Myślę, że gdyby administracja poparła ten pomysł to byłaby w stanie wynegocjować korzystniejsze ceny w zamian za quasi - hurtowe zamówienie. Zamówić koszulki jednobarwne (czarne może białe, ale w sumie bez znaczenia) jeden duży nadruk na wszystkie z logo Pure PC i mniejszy nadruk z nickiem, na plecach czy rękawie to już rzecz do uzgodnienia. Tylko tyle, że trzeba by zintegrować system zamówień (n.p. raz w miesiącu), żeby administracja mogła przynajmniej kilkadziesiąt koszulek na raz zamówić. W takim wypadku trzeba by, albo zaimplementować jakiś moduł zamówieniowy na stronie lub w ostateczności wydzielić jakiś adres mailowy np. koszulki@PurePC.pl na ten cel i przyjmować zamówienia za jego pośrednictwem. Niestety, wymaga to poświęcenia czasu na takie działania, nie wiem czy nasza administracja ma czas na to, aby się sprawą rzetelnie zająć? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Kiedy :blink: ppc niemiałem . Może pomyliłeś ją z tą: klyk Ja cały dzień chodziłem z Lancem i też mi się wydaje, że miałeś koszulke ppc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) W sobotę czy w niedzielę ? :blink: Edit: Niemożliwe niemiałem :blink: tylko redakcja miała Edytowane 30 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 No właśnie, koszulki miały być do kupienia na targach a nie było :sad: Ke? Nic mi o tym nie wiadomo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) możesz mu sprzedać koszulkę 2x drożej dodając że logo na koszulce jest gratis :Dgud ajdi;) pomysle nad tym bo to kwestia kilku dni;) przydalo by sie tylko siakies logo... a nie tapeta;) wiem kiepski ze mnie projektant :D Edytowane 31 Października 2006 przez 2Fast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ke? Nic mi o tym nie wiadomo...Ktoś gdzieś kiedyś wspominał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 gud ajdi;) pomysle nad tym bo to kwestia kilku dni;) przydalo by sie tylko siakies logo... a nie tapeta;) wiem kiepski ze mnie projektant :D Taka jak ta w środku podobała by mi się najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) gud ajdi;) pomysle nad tym bo to kwestia kilku dni;) przydalo by sie tylko siakies logo... a nie tapeta;) "Jakieś tam obrazki z koszulkami sztuk 3 :P" wiem kiepski ze mnie projektant :D No rzeczywiście. Zostaw to lepiej naszemu grafikowi DRuMah'owi :P Jak się pojawią koszulki to będą :P Ktoś gdzieś kiedyś wspominał ;] :| Kto, gdzie jak i kiedy ? Edytowane 31 Października 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Nie cytujemy obrazków ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ja bym chciał koszulkę z termosikiem ;) I myślę, że troche ludzi też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 a moze by takie ?? mi się np. podobają. ps tylko nie bijcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Jestesmy bardziej ambitni. Poczekajcie, a ujrzycie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 a moze by takie ?? mi się np. podobają. ps tylko nie bijcie Nieeeeeee, nasze muszą być ładniejsze!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ja bym chciał takie redakcyjne jak w gda. :) IMO idealne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ja teeeż :rolleyes: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Trochę cierpliwości ludzie panowie :P Koszulki będą i to będą ..... :P A zresztą sami zobaczycie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Oby te koszulki byly z dobrej jakosci materialu. A nie jakis low-end co po 2 praniach do kosza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 przydalaby sie taka koszulka szpanowalbym umnie na uczelni jaki to zemnie enformatyk:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...