Skocz do zawartości
pisarz

Gadżety Pure...

Rekomendowane odpowiedzi

Taką koszulkę to tylko od święta a nie codziennie ;p...

Pomysł z logiem imho bardzo dobry, też bym się pisał na takową (40zł - nie widzę problemu żadnego...)

Fakt, 40zł to naprawde nie duzo. Jesli jakos koszulki i nadruku bedzie bardzo dobra, to spokojnie nawet 60zł moge przeznaczyc :)

Teraz pozostaje tylko czekas, az koszulki ujrzą swiatło dzienne :P mam nadzieje, ze szybko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 100zl dokladasz cos od siebie extra ?:>

Za 100 PLN będzie uścisk dłoni mechl!k'a w cenie koszulki, do odbioru przy pierwszej nadarzającej się okazji n.p Zlocie :)

P.S. Czy może mi ktoś wyjaśnić, czemu różnica czasu na forum a czasem rzeczywistym wynosi 5 godzin?? W ustawieniach miałem czas europejski z automatyczną korektą na czas zimowy!!

Edytowane przez wheelerfan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

błagam, powiedzcie ze zrobicie koszulki zanim zacznie sie PGA, błagam! :D

Kup sobie białą koszulke i napisz markerem PurePC. Będzie pr0 ;>

Też z chęcią łyknąłbym koszulkę. Fajna sprawa. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie białą koszulke i napisz markerem PurePC. Będzie pr0 ;>

Też z chęcią łyknąłbym koszulkę. Fajna sprawa. :)

nie no, tak mysle ze predzej prasowanke zrobie ;) Mam nadzieje ze zdobede pozwolenie na wykorzystanie logo PurePC :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no, tak mysle ze predzej prasowanke zrobie ;) Mam nadzieje ze zdobede pozwolenie na wykorzystanie logo PurePC :P

No chyba, że zaczniesz sprzedawać takie koszulki na targu to dosięgnie Cię ręka administracji :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba, że zaczniesz sprzedawać takie koszulki na targu to dosięgnie Cię ręka administracji :rolleyes:

nie no, to bedzie tylko i wyłącznie dla mojego użytku ;) Ale i tak wole jakas zgode otrzymac.

Fajnie by bło jakby admini udostępnili logo ppc na koszulki w wysokiej rodziałce

wydaje mi sie ze jest dział tapety, a tam jest logo w nawet przyzwoitej rozdziałce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale po co się bawić w prasowanki, zgody itp ? Lepiej poczekać na koszulki :)

no tak, tylko ze chcialem sie pokazac z nimi juz na PGA, ale chyba do tego czasu nie bedzie jeszcze koszulek :(

łał tapety..... tylko po co mi one :wink: mi chodzi o LOGO a nie o tapetkę ;)

hm, bo na nich jest logo pure? Zawsze mozna wyciąc i odpowiednio obrobic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi