pisarz Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Taką koszulkę to tylko od święta a nie codziennie ;p... Pomysł z logiem imho bardzo dobry, też bym się pisał na takową (40zł - nie widzę problemu żadnego...) Fakt, 40zł to naprawde nie duzo. Jesli jakos koszulki i nadruku bedzie bardzo dobra, to spokojnie nawet 60zł moge przeznaczyc :) Teraz pozostaje tylko czekas, az koszulki ujrzą swiatło dzienne :P mam nadzieje, ze szybko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Za 30zl to mozna kupic koszulke z nadrukiem na caly tyl i przod. Wiec mi tutaj nie wyskakiwac, ze spokojnie 60zl moga kosztowac :P To zwykla koszulka a nie jakis rarytas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Za 60zł to bedzie specialpr0 edyszyn z podpisami Moderacj, Administracji i Redaktorów.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 mechlik trzymam Cie za slowo, ze mi taka za 60 zl skolujesz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Za 60zł to bedzie specialpr0 edyszyn z podpisami Moderacj, Administracji i Redaktorów.. ;) za 100zl dokladasz cos od siebie extra ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja mam tylko 1 porsbe - nie oszczedzajcie na bawelnie! Wole miec 20 drozsza zebym ja nosil 5 lat niz szmate po 1 praniu. O wyglad sie nie martwie bo tu sa sami eksperci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) za 100zl dokladasz cos od siebie extra ?:>Za 100 PLN będzie uścisk dłoni mechl!k'a w cenie koszulki, do odbioru przy pierwszej nadarzającej się okazji n.p Zlocie :) P.S. Czy może mi ktoś wyjaśnić, czemu różnica czasu na forum a czasem rzeczywistym wynosi 5 godzin?? W ustawieniach miałem czas europejski z automatyczną korektą na czas zimowy!! Edytowane 5 Listopada 2006 przez wheelerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Przy GMT +1 i włączonej korekcji czasu letniego/zimowego jest wszystko w porządku. MUSI BYĆ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 tak trudno się pobawić żeby było ok? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Mam ochotę na smycz najlepiej czarną z biało czerwonym napisem/logiem PPC. No i na czarną koszulkę taką jak "grupa trzymająca władzę" nosi zwykle na targach +/- nick z forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Mam ochotę na smycz najlepiej czarną z biało czerwonym napisem/logiem PPC.Z tego co wiem nie będzie smyczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Za 110zł mechlik dodaje butelke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Za 110zł mechlik dodaje butelke...:lol: Niech on tego nie widzi. :twisted: Ja również czekam z niecierpliwością na koszulki. Z dumą będę nosił logo purepc na piersi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 ... z jaką zawartością :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 denaturat :?: Szkoda, że nie będzie smyczek :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 ... z jaką zawartością :D?wina, którego pół butelki powaliło najtwardszego zawodnika jakim jest Poca - wino importowane prosto z Croatii.. Panowie konczymy z OT.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 błagam, powiedzcie ze zrobicie koszulki zanim zacznie sie PGA, błagam! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 błagam, powiedzcie ze zrobicie koszulki zanim zacznie sie PGA, błagam! :DKup sobie białą koszulke i napisz markerem PurePC. Będzie pr0 ;> Też z chęcią łyknąłbym koszulkę. Fajna sprawa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Za 60zł to bedzie specialpr0 edyszyn z podpisami Moderacj, Administracji i Redaktorów.. ;)Tja i od razu obniży oprocentowanie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Kup sobie białą koszulke i napisz markerem PurePC. Będzie pr0 ;> Też z chęcią łyknąłbym koszulkę. Fajna sprawa. :) nie no, tak mysle ze predzej prasowanke zrobie ;) Mam nadzieje ze zdobede pozwolenie na wykorzystanie logo PurePC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 nie no, tak mysle ze predzej prasowanke zrobie ;) Mam nadzieje ze zdobede pozwolenie na wykorzystanie logo PurePC :PNo chyba, że zaczniesz sprzedawać takie koszulki na targu to dosięgnie Cię ręka administracji :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Fajnie by bło jakby admini udostępnili logo ppc na koszulki w wysokiej rodziałce :rolleyes: taaaakie moje małe marzenie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 No chyba, że zaczniesz sprzedawać takie koszulki na targu to dosięgnie Cię ręka administracji :rolleyes:nie no, to bedzie tylko i wyłącznie dla mojego użytku ;) Ale i tak wole jakas zgode otrzymac. Fajnie by bło jakby admini udostępnili logo ppc na koszulki w wysokiej rodziałcewydaje mi sie ze jest dział tapety, a tam jest logo w nawet przyzwoitej rozdziałce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 No ale po co się bawić w prasowanki, zgody itp ? Lepiej poczekać na koszulki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 łał tapety..... tylko po co mi one :wink: mi chodzi o LOGO a nie o tapetkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Poczekaj na koszulki i kup = dofinansuj purepc, a ty chcesz odstawiać jakąś partyzantkę z piraceniem ich logo i robieniem podróbek... Wstydź się. :kijem: :plum: ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Tak jak mówiłem wcześniej. Pierwszym realnym terminem są okolice przed świętami. Zbieramy oferty od producentów, żeby wybrać najlepszej jakości produkt za przystępną cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 No ale po co się bawić w prasowanki, zgody itp ? Lepiej poczekać na koszulki :)no tak, tylko ze chcialem sie pokazac z nimi juz na PGA, ale chyba do tego czasu nie bedzie jeszcze koszulek :( łał tapety..... tylko po co mi one :wink: mi chodzi o LOGO a nie o tapetkę ;)hm, bo na nich jest logo pure? Zawsze mozna wyciąc i odpowiednio obrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 ....hm, bo na nich jest logo pure? Zawsze mozna wyciąc i odpowiednio obrobic ;) Próbowałem :D wyszło tak lipnie że szkoda słów nawet jak teraz zrobie sobie koszulke to i tak kupie oryginał jak będzie dostępny . :wink: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Fajnie by bylo jakby kubki tez byly :D Bez zastanowienie taki kubek bym kupil koszulke zreszta tez moze kupie jesli bedzie dobrej jakosci. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...