pisarz Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (...) nawet jak teraz zrobie sobie koszulke to i tak kupie oryginał jak będzie dostępny . :wink: :oops:no ba, tutaj nawet nie ma o czym dyskutowac. Ja biore obowiązkowo :) Chodzilo mi tylko o to zeby sie na PGA zaprezentowac z koszulką z logo PurePC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ale z was materialiści ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuRioN Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Niby dlaczego, my po prostu chcemy mieć koszulki ppc ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Jeśli będzie z dobrego jakościowo materiału, to biorę 1 sztukę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Jeśli będzie z dobrego jakościowo materiału, to biorę 1 sztukę.A jak z gorszego?? :lol: Proszę Was, nie wypisujcie postów na temat tego czy weźmiecie czy nie bo robi sie syf. EDIT: Devil sorry, ale to było podsumowanie i komentarz do tego co działo sie wyżej. Edytowane 15 Listopada 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Proszę Was, nie wypisujcie postów na temat tego czy weźmiecie czy nie bo robi sie syf. Tak samo jak teraz twój post.... :lol: Będą dostępne to każdy sobie sam zamówi jak zechce. Ja oczywiście preferuję tylko kolor zielony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...