CKM18 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Panowie szukałem taniego i nowego laptopa z w miare dobrą konfiguracją, jak ostatnio byłem w electro W. we wrocławiu i zobaczyłem coś takiego: Advent 7096 - pierwszy raz słysze. Za przemawia konfiguracja i cena - 2590 zł. AMD Mobile Sempron 3000+ Processor 40 Gb 1GB DDR PC2700 SODIMM (2 x 512MB Modules) ATI Radeon Xpress 200M IGP (128mb) 4 x USB 2.0 Bateria ~1,5h 2,85 kg wie ktoś może coś więcej o tych lapkach albo ich używał ??? z góry dzieki za odpowiedź ja znalazłem to : http://www.uktsupport.co.uk/advent/laptop/7096.htm Edytowane 22 Października 2006 przez samedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baartt Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Witam, pracujac rok temu w serwisie w uk sporo mialem wlasnie adventow, sa to klony robione gdzies na tajwanie czy cos, bardzo tanie i popularne w uk ale odradzam ich zakup. Juz lepiej dolozyc i kupic hp, lub fsc. Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Również widziałem te Adventy w electro w. i muszę powiedzieć jedno: w tej cenie od innych producentów dostaniemy ok. 2 razy gorszą konfigurację... Ale jedno jest pewne jeżeli coś jest szybkie i tanie to na pewno zawodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) nom właśnie nie wiadomo jak to chodzi , ale jeśli chodzi o konfiduracje to naprawde jest dobra, matryca także , pozatym laptop ma dvd rw + i - , tylko niewiem jakie parametry ma ten dysk 40gb ( oprócz pojemności) i jak jest z jego chłodzeniem itp, aha i nie pamiętam ale chyba ten laptop w cenie miał także windowsa xp, słabą stroną jest na pewno bateria która trzyma tylko 1,5h, ale dla mnie to nie jest problem ponieważ używałbym go głównie w domu, czekam na wypowiedźi osób które miały lub mają laptopa firmy Advent Edytowane 22 Października 2006 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Jezli pytasz sie genralnie o jakosc i jakies info o Adventach to ok, ale jezli chcesz zalozyc topic o tym co kupic do ... to prosze do odpowiedniego dzialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 pytam się o jakość i chciałbym wiedzieć jak najwięcej o tytch laptopach, oraz chciałbym przeczytać wypowiedzi osób które posiadają laptopy tej firmy, więc to chyba odpowiedni temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...