Skocz do zawartości
CKM18

Laptop Adven Miał Ktoś Z Nim Styczność ?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie szukałem taniego i nowego laptopa z w miare dobrą konfiguracją, jak ostatnio byłem w electro W. we wrocławiu i zobaczyłem coś takiego:

Advent 7096 - pierwszy raz słysze. Za przemawia konfiguracja i cena - 2590 zł.

AMD Mobile Sempron 3000+ Processor

40 Gb

1GB DDR PC2700 SODIMM (2 x 512MB Modules)

ATI Radeon Xpress 200M IGP (128mb)

4 x USB 2.0

Bateria ~1,5h

2,85 kg

wie ktoś może coś więcej o tych lapkach albo ich używał ??? z góry dzieki za odpowiedź

ja znalazłem to : http://www.uktsupport.co.uk/advent/laptop/7096.htm

Edytowane przez samedi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom właśnie nie wiadomo jak to chodzi , ale jeśli chodzi o konfiduracje to naprawde jest dobra, matryca także , pozatym laptop ma dvd rw + i - , tylko niewiem jakie parametry ma ten dysk 40gb ( oprócz pojemności) i jak jest z jego chłodzeniem itp, aha i nie pamiętam ale chyba ten laptop w cenie miał także windowsa xp, słabą stroną jest na pewno bateria która trzyma tylko 1,5h, ale dla mnie to nie jest problem ponieważ używałbym go głównie w domu, czekam na wypowiedźi osób które miały lub mają laptopa firmy Advent

Edytowane przez CKM18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi