Puchacz1 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Witam wczoraj kupiłem sobie zasilacz TOPOWER 400 W i przesiadłem się z zasilacza firmy Procomp 350 W. Problem w tym, że teraz komp czasami mi się sam włacza. Oprocz tego nie wyświetla się nic na obrazie. Tak jest cały czas. Dodam, że to nie problem w Zasilaczu ponieważ kiedyś miałem taki sam problem i nic w kompie nie było ruszane. Co to może być ?? Temp były w normie. Bios zresetowany. Komputer poprostu po jakimś czasie się uruchomił (chyba po 3 dniach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 zobacz czy wszystkie karty/pamieci/kabelki i inne ustrojstwa sa na swoich miejscach, i czy sa podociskane, jezeli tak to sproboj spowrotem podlaczyc stary psu, jezeli wsio bedzie ok to znaczy ze sprzedali ci jakiegos shitowatego toppowera ub codeshita z naklejka topower ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Spróbuj podłączyć kompa na pająka. Resetowałeś bios :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) gdzie mam poszukać opcji wake-up lan ?? nie da się wejść na kompa bo monitor nie dostaje sygnału !!. Wszystkie kable posprawdzane !! Zasilacz inny podpietny i nadal to samo Dodam, że wczoraj dziwnie mi się wiatraki na grafie zaczeły zachowywać. jak włączyłem kompa, wyłączyłem i jeszcze raz włączyłem to karta mi się załączała ale już bez wiatraka. Prosze o szybką odpowiedź. Edytowane 23 Października 2006 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Miałem dwa takie przypadki. Okazało się że płyty poszły się ...... . Pierwszy to po prostu włączam i nic tak jak u Ciebie ,monitor nie dostaje sygnału. Drugi, przełożyłem części do innej obudowy i brak inicjacji monitora, tylko wiatraki ruszyły. Odłącz wszystko od płyty co się da i sprawdź. Zobacz czy RESET nie jest gdzieś zwarty. Wyłącza się przyciskiem POWER ? Edytowane 23 Października 2006 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Komputer wyłącza się przciskiem Power (chociarz casami pomaga tylko wyłączenie kompa z sieci) Wszystko posprawdzane wychodzi na to, że albo grafa, procek lub główna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Stawiam na płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Jest sygnał z głośniczka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ekhm ... Karta Graficzna padła. Niestety. właśnie dostałem zastępczego radeona 9550 i mam z nim problem nie wyswietla niektorych ikonek na pulpicie na starcie i w mozzilli nie wyswietla tytułów stron. wie ktoś co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 A usunąłeś stare sterowniki od nV i zainstalowałeś nowe od ATI?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Problem juz rozwiazanu. Eh tęsknie już za moim starym dobrym GF 6600 GT Patrzem na tego "radka"i widzę, że NVIDIA ma pożądne produkty i fajnie mi się na nich śmigało. No cóż muszę poczekać te 2 tygodnie aż mi mój GF przyjdzie z naprawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...