regaciarz Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) chciałbym kupic jakąś płyte główną pod s939, pci-express, ddr1, płytę chce kupic w sklepie w moim miasteczku, więc prosze o pisanie ogólnodostępnych modeli. Coś z tych jest godne polecenia ??? -asus a8r-mvp -gigabyte k8nf-9 -msi k8 neo4-f -dajcie jakieś inne propozycje :D (dfi infinity odpada bo u mnie w mieście chcą za nią 400 zł ) Edytowane 21 Października 2006 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 gigashit napewno odpada co do asusa i msi to trudno mi cos polecic moze asrock dual sata?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 -dajcie jakieś inne propozycje :D (dfi infinity odpada bo u mnie w mieście chcą za nią 400 zł )za infinity na nforcie nic dziwnego. niech zamowia Ci DFI RS482 Infinity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) albo takie dfi jak napisal Tomos albo asrocka dual-vsta Edytowane 21 Października 2006 przez -ShaDe- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 No a jak nie da rady z dfi, to wez msi. Według mnie bedzie duzo lepsze niz asrock. No i podkręcisz lepiej niz na asrocku, bo na nim trzeba mody robic jesli nie ma sie procka podatnego na oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) za infinity na nforcie nic dziwnego. niech zamowia Ci DFI RS482 Infinity. w normalnych sklepach dfi infinity na nf 4 jest po +/- 300 zl http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=3558 wiec cos dziwnego... bo za 400 zl to jest lan party http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=1602 w przypadku kiedy miedzy dfi na ati, a nforce roznicy w cenie nie ma to wybor jest oczywisty Edytowane 22 Października 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) za infinity na nforcie nic dziwnego. niech zamowia Ci DFI RS482 Infinity. mi chodziło o te na ati :razz: czym się różni ASRock 939DUAL-VSTA od ASRock K8 939Dual-SATA2 ?? Edytowane 22 Października 2006 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 DarkArrow: pomyslalem o modelu SLI, te chodza po ponad 400zl. ale skoro regaciarz wyjasnil sytuacje to ja wybralbym asrocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) zastanawiam się nad tym asrockiem (cena jest głównym czynnikiem mówiącym tak :D )ale nie wiem którego wziąśc ;) vsata czy sata2 Edytowane 22 Października 2006 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 VSTA SATA2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinsx Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 to te same płyty, tylko w VSTA wymienili dźwięk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 a co innego polecalibyście ?? Bo ciężko jest znaleśc tego asrocka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 cieszko jest znalesc bo ASRock zakonczyl produkcje VSTA i SATA2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) cieszko jest znalesc bo ASRock zakonczyl produkcje VSTA i SATA2wiem :D i dlatego szukam czegoś innego. Poradźcie coś, bo chciałbym jak najszybciej zamówic płyte Edytowane 23 Października 2006 przez regaciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 sry że post pod postem ale chciałem odświerzyc temat czym różni się chipset nforce4 5x od nforce4 ultra ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...