emigrant Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 witam Chcialbym sobie kupic do mojej obudowy http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=306 3 fan'y , jeden 120mm i 2 po 92mm(byc moze pozniej dorzuce jeszcze kolejne 2 92mm dla dyskow) , i oczywiscie padlo na 2 high-endy fander i akasa, przewalkowalem troche forum i google i zdania sa podzielne. Co byscie polecili zeby bylo "ultra quiet", a moze ktos ma ta obudowe i siedzi tam juz fander albo akas i chcialby sie wypowiedziec? bardziej jestem przekonany do Fander wg. roznych opinni i co do estetyki wolalbym zeby wiatraki byly czarne a nie biale albo swiecace, takie bajery mnie nie ciesza, lubie prostote i czarny kolor :) , dzieki z gory za jakies sugestie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 więć wg. tego co piszesz to fanderek jest w sam raz dla ciebie :] ps. miałem akasy i były ok na 7 v bo na 12 za ciche nie były i jakoś dziwne "turkotanie" łożysk było słychać ? Teraz w budzie mam 2 x fander 12 cm i jest cicho i chłodno ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ultra quiet to Fander na 7V i spowolniony potencjometrem do prawie minimum. Quiet to Fander na 12V + potencjometr na minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emigrant Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 ok bedzie Fander, dzieki za info. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...