Gość 2Fast Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Spieszcie sie bo w pl jest wypuszczona tylko w limitowanej ilosci;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Jak smakuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Jak smakuje ?jak mieszanka coli z cappucino?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 jak dla mnie to smakuje bardzo dobrze;) cos jak cherry coke tylko ze zamiast wisni lekko czuc cappucino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 faktycznie limit u mnie stoją ze trzy zgrzewki i ludziom sie nie spieszy z kupieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 No kumpel to kupil i mowil ze beznadziejne to jest. Ja tam pozostaje przy mountain dew ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 ujdzie, chcialo mi sie pic a to bylo najtansze w lodowce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 No kumpel to kupil i mowil ze beznadziejne to jest. Ja tam pozostaje przy mountain dew ;>popieram! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Piłem to :P Pyszne i zarazem niedobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Sprite roX ;) A to trzeba poprostu spróbować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Łobleśne to to. Ja tam preferuje Pepsi Light 1 litr teraz po 1,99 ;X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Spróbujemy, a jakże. Ja natomiast stosuję mountain dew jako zamiennik powerade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Blehh... :? Ale to niedobre <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 A w Opolu tego nie widziałem 0.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 bleee byłem spragniony, kupiłem puszkę, i myślałem, że zwymiotuję :( ale niektórym kolegom smakuje :] powiem jedno - ni to pepsi ni cappucino ;) toż to dla mnie [ciach!]o jakieś jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Okropna fuuuuj za slodka okropna :!X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Okropna fuuuuj za slodka okropna :!XA w hipermarkiecie ani w monopolowych nie było. Co za lól. Raczę się właśnie Szarym poweradem :) Chill guys [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Mi smakuje :) Wiecie może czy jest dostępna w Polsce w butelkach?(na zdjęciu jest butelka ale to nie Polska bo u nas nazwali Pepsi Cino :P ) Bo w puszce trochę mało jest :mur: :D Edytowane 25 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 jako wielki milosnik pepsi stwierdzam, ze nie da sie tego pic!!! u nas w mieszkanku studenckim (5 osob) tydzien stalo i nikt nie chcial wypic, wszyscy sprobowali po lyczku i bleee... pepsi zwykla syci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Kombinują :) Co do smaku mogę się domyślać, bo z kolegami się mieszało colę z nescafe frappe :P. I nawet smaczne to było (takie orginalne) :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Czego to nie wymysla. :blink: Niedlugo bedzie pepsi z kalafiorem i botwinka. :P Po przeczytaniu calego tematu dochodze do wniosku, ze nie warto tego nawet probowac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Dla zasady powinno;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Łobleśne to to. Ja tam preferuje Pepsi Light 1 litr teraz po 1,99 ;X A gdzie ty za tyle kupujesz :blink: Ja nawet 0.5 litra za tyle nigdzie nie widzę a co dopiero litr. Co do Cappucino to odpowiedź już znam bez próbowania ;) Ohyda bo smaku kawy nie cierpię ,ani cappucino. A to też w pewnym sensie kawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 A gdzie ty za tyle kupujesz :blink: Ja nawet 0.5 litra za tyle nigdzie nie widzę a co dopiero litr. Co do Cappucino to odpowiedź już znam bez próbowania ;) Ohyda bo smaku kawy nie cierpię ,ani cappucino. A to też w pewnym sensie kawa ;)była promocja przez jakiś czas :) też kupowałem, ale się skończyło więc wróciłem do fanty tropic B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) w IRL juz ta pepsi jest troche, ale bomba smak ma nowa fanta zielona, ciekawe kiedy pojawi sie w pl :> o taka: Edytowane 26 Października 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 To widze ze dobrze ze mi kasy nie starczylo w ikei. Myslalem ze pepsi 'cino to to bedzie z cynamonem, a tu by byla niezla wtopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakapiur Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Myslalem ze pepsi 'cino to to bedzie z cynamonem z cynamonem to była pepsi spice (też limitowana) i mi bardzo smakowała :) http://images.google.com/images?q=tbn:7O5c.../thumb/5999.jpg ostatnio piłem pepsi gold... z 2ch litrów wypiłem 1/10.. reszta poszła do kanalizacji ;) tej pepsi 'cino jeszcze nie widziałem ale pewnie kupie i zobacze jak smakuje :) Edytowane 26 Października 2006 przez zakapiur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 w IRL juz ta pepsi jest troche, ale bomba smak ma nowa fanta zielona, ciekawe kiedy pojawi sie w pl :> o taka: http://www.coca-colabottling.co.id/data/ge...50790917pic.jpg Kucyk - piles w ogole zwykla Pepsi w IE? bo IMO smakuje gorzej niz wytwory Hoopopodobne w PL :| a ta cappucino to wstretna do potegi jest... Nie cytujemy obrazków Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 ostatnio ze oceanem takie tez cos wypuscili; tyko diet bez cukru, ale slodkie jak cholera jest. wygazowane taki ma smak ze do kibla goni w trybie natychmiastowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 z cynamonem to była pepsi spice (też limitowana) i mi bardzo smakowała :) http://images.google.com/images?q=tbn:7O5c.../thumb/5999.jpg ostatnio piłem pepsi gold... z 2ch litrów wypiłem 1/10.. reszta poszła do kanalizacji ;) tej pepsi 'cino jeszcze nie widziałem ale pewnie kupie i zobacze jak smakuje :) no pepsi spice była zawalista ;] jeszcze kiedyś była niebieska, pamięta ktoś? a tej nowej muszę spróbować dla podtrzymania tradycji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...