qbass Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Ja pamietam ta niebieska :] Cino mi smakuje, ale nie tak ze bym pil to hektolitrami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 A mi bardzo smakuje :P Aż sobie dzis kupiłem 3 buteleczki po 1.0 Litra :) Jednej juz nie ma ;) Toć to zwykła Pepsi z innym aromatem :? Aż tak Was ten aromat odrzuca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 hehe, wszyscy moi znajomi mówią że ta pepsi ma wewnętrzne fuj i ble [; Ale mi smakuje, i teraz się zastanawiam czy to z moim ( i paroma osobami z forum) poczuciem smaku jest coś nie tak czy z ich P.S. jest coś nie halo? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Aż sobie dzis kupiłem 3 buteleczki po 1.0 Litra :) Gdzie? :D Ja nigdzie nie widziałem :sad: Edytowane 29 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Na pewno lepsza od Pepsi Gold. Wedlug mnie zwyklej pepsi nic nie przebije. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Gdzie? :D Ja nigdzie nie widziałem :sad: U mnie w Bydgoszczy jest pełno w pewnym markecie "lokalnym" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) U mnie w Bydgoszczy jest pełno w pewnym markecie "lokalnym" :)No to się wybiore na "podbój" Gdańska ;) Bo do Bydzi mi nie po drodze :lol: Może gdzieś bedzie :rolleyes: A Golda niestety nie piłem :sad: Edytowane 29 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ja myślałem że gold to tylko butelka się różni od zwykłej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 wiecie co mi sie kojarzy jak pije ta pepsi? jakbym wlal cole do brudnej szklanki po kawie :lol: ogolnie nieciekawa jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 A mi sie podoba. Najpierw nie za bardzo wiadomo co to za smak, jak ktos juz napisal - nazwa cino sugeruje smak cynamonowy, co tez probuje sie wychwicic. Potem czuc juz tylko posmak kawowy. I to mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 wiecie co mi sie kojarzy jak pije ta pepsi? jakbym wlal cole do brudnej szklanki po kawie :lol: ogolnie nieciekawa jest... A myślisz że jak wpadli na ten pomysł? No chyba nie specjalnie zmieszali kawę z pepsi... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Pepsi - Cappucino - Nie wiem czemu, ale smakuje podobnie jak Coca Cola waniliowa :) Edytowane 6 Listopada 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Ja ktoś spotka tą pepsi w jakimś hipermarkecie, to niech napisze jaka sieć. ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja ktoś spotka tą pepsi w jakimś hipermarkecie, to niech napisze jaka sieć. ;o Ta butelkowana Pepsi jest pode mną w patronackim sklepie Smirnoffa ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Dodam jeszcze że kiedyś piłem kawę rozpuszczalną, gdzie zamiast wody - coca cola ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 W końcu dziś po długich poszukiwaniach ją dorwałem B-) Kupiłem tylko puszkę na spróbowanie. Sam nie wiem czy mi to smakowało czy nie.. Z każdym łykiem inne odczucia. Wiem tylko, że więcej niż owe 330ml bym nie wypił za jednym razem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Hmm pepsi cappucciono - ide na polowanie po sklepach musze jej sprobowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Dodam jeszcze że kiedyś piłem kawę rozpuszczalną, gdzie zamiast wody - coca cola ;)Zagotowales sobie coca cole? :blink: W zimnej chyba kawy nie rozpuszczales. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Podobno można rozpuścić kawę w zimnej coli, kwestie smakowe są dyskusyjne. Na litrze takiej mieszanki V-power człowiek funkcjonuje jakieś dwa dni bez snu, potem się przewraca jak ścięte drzewo. Znacznie mniej wstrząsowe są tabletki z guaraną (nie, świntuchy, nie z guano), które można kupić w byle aptece za ~15zł/30szt. Jedna taka tabletka to pół kawy, więc po zarwanej nocy można zarzucić cztery i przeżyć dzień. Rzecz jasna potem trzeba to odespać i nie należy brać więcej niż 5 naraz, bo można zejść na nadciśnienie. To mówiłem ja, któren już kilka razy heroicznie przetrwał "maraton uśmiechu", czyli nocki piątek, sobota, niedziela i jednocześnie zjazd na studiach zaocznych. Wybalansowywałem z domu w piątek po południu, wracałem w sobotę rano pod prysznic, do schuli, triumfalny powrót w sobotę wieczorem, pigułki-my-precioussss, do roboty, w niedzielę rano prysznic, schule, gdzie-są-moje-magiczne-pigułki-I-need-them-now, wieczorem do roboty, w poniedziałek rano zwózka zwłok i sen do 17. I to wszystko bez amfetaminy, impressive. Można to przeżyć, ale nie można potem grać na flecie, jak głosi jeden z moich ulubionych cytatów. Do rzeczy, bom w dygresję wpadł jak dzik w lebiodę - Pepsi Cino smakuje jak Pepsi z domieszką ... no właśnie, czegoś dziwnego, czegoś pomiędzy tekturą, landrynkami i kurzem. O, taki jakby zakurzony, trzyletni, znaleziony za szafą cukierek w analogowym papierku wrzucony do Pepsi. Fantastic :> Trochę to tak, jak z quasiwiśniową Cherry Coke i tą niebieską Pepsi, która jagodową miała tylko etykietkę. Potęga marketingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Kumpel to kupil (ja nadal prederuje mountain dew) i sprobowalem... Myslalem ze zwymiotuje :lol: Caly dzien za mna ten smak chodzil i jak tylko go sobie przypominalem to czulem jak mi sie cos nie przyjemnego w brzuchu robi. Nigdy tego do ust nie wezme. BTW: Mozna kupic chipsy keczupowe, teraz tylko czekac na Pepsi keczupową (om?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ble. Ze smakoych coli imo tylko Cherry-Cola jest dobra. W pepsi twist nie czuć smaku cytryny prawie wogóle, a Cino jak już wspomniałem jest ble. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Prześwietna, szczególnie dobrze schłodzona :rolleyes: Zapach i smak przednie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Taka sobie wole coś ala nie pij tego w domu. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Ehh kombinuja kombinuja ze smakami, jakieś kupy wydaja (capuccino, blue, gold itd itp) a niemogą waniliowej pepsi albo coli wprowadzić to był by dopiero hit!!!!!!!!!!! Słyszałem jakis czas temu że polsi oddział coli nie ywpuści vaniliowej coli bo napewno sie nie przyjmie na rynku, poprostu wielkie LOOOL :mur: :mur: . Cola ta jest dostepna w kilku sklepach typu ŻabkoŻubr monopol 24h za około 5zł za 0,5L oraz 9zł za 1,5 L, nawet niewiece jak szybko schodzi nawet w tak wygórowanej cenie!!!!! Coca cola poland robi ogromny błąd ogromny!!!!!! P.S Ta cola niemiecka jest, dlatego taka cena Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Al_Azif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Pracowałem w CCHBC, zresztą mam tam cały czas "pluskwę" i wiem, że nie jest to dla firmy opłacalne. Dlatego zajmują się tym inni na własną rękę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Pracowałem w CCHBC, zresztą mam tam cały czas "pluskwę" i wiem, że nie jest to dla firmy opłacalne. Dlatego zajmują się tym inni na własną rękę. Dlaczego nie jest opłacalne?? Przecież co jakiś czas wprowadzaja nowy smak np: Fanty czy inmnego ustrojstwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Wiedząc jakim potentatem jest CC musisz uwierzyć mi na słowo, że nie jest to opłacalne ;] Stary, nie ma na to takiego zbytu, jak na inne produkty tej marki. Fanta to taniocha, elomłodzieżowy napój dla nastolatków, ludzi lubiących aktywny i pro styl życia ;] Nie porównuj więc tego segmentu do VCC, którą trzeba ściągać aż zza granicy, a cena 0.5l butelczyny oscyluje w granicy 5 zł ;] Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Wiedząc jakim potentatem jest CC musisz uwierzyć mi na słowo, że nie jest to opłacalne ;] Stary, nie ma na to takiego zbytu, jak na inne produkty tej marki. Fanta to taniocha, elomłodzieżowy napój dla nastolatków, ludzi lubiących aktywny i pro styl życia ;] Nie porównuj więc tego segmentu do VCC, którą trzeba ściągać aż zza granicy, a cena 0.5l butelczyny oscyluje w granicy 5 zł ;] No wierze wierze, tylko zasnanawia mnie fakt czemu nie można rozpocząć produkcjii w Polsce jak to ma miejsce z innymi produktami tego koncernu?? Ja chce Vanilla Cole!!!!!!!!!!!!!! w Polsce!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...