pmp Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Poszukuję stolarza, sprawdzonego i przedewszystkim terminowego do wykonania mebli, dość nietypowych jeżeli chodzi o kształt (trapezoidalnych powiedzmy), wykonanych według mojego projektu. Chodzi mi o kogoś kto oprócz zdolności manualnych ma również dostęp do materiałów - złote rączki bez własnej stolarni, dostepu do materiałów i sprzetu odpadają - piszę to ponieważ są magicy ale w bez powyższego, ciut mało przydatni. Niestety pomimo poszukiwań, sytuacja jest jak w dowcipie - przychodzi baba do lekarza, a lekarz w irlandii... Praca do wykonania na terenie Warszawy, FV nie na usługę/materiały nie jest potrzebna. Czy ktoś z Was zna kogoś kto zajmuje się zawodowo takimi rzeczami, i nie kasuje przy tym 10K za 1mb mebla niezależnie od jego wysokości ? :) Bo tacy tez się znaleźli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja mogę polecić tego gościa: Jacek Olczak, 0600-309-074 Robił u mnie meble do kuchni i łazienki i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Mam ten sam ból. Projekt mebli gotowy, a wykonawcy w świecie. Uwaga na "designerów" co godzinę opowiadają o swoich pomysłach i możliwościach a jak przychodzi do realizacji to najlepiej wychodzi im robienie skrzynek na jabłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 sluchaj, ja mialem problem, zeby znalezc kogos, kto wykafelkowalby mi taras... normalnie szok. Temu sie nie oplaca, temu sie nie chce, a dla tego bemowo to za daleko :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kata strofa Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Zawsze pozostaje ci japoński mistrz Róbto-Sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...