Kml Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 No właśnie ile posiadacie muzy na dysku :?: w GB lub ilości plików ja osobiście mam 17GB = 4277 plików. i myśle że to nie dużo. (jeżeli było to sorki ale opcja szukaj u mnie nie działa [może przez opere] :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ok.193mb ghyhy... wole muzę z dushą czyli z cedeków i kaset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 na swoim nic, ale na sieci(lan) mam tego dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 A ja musze przyznać że muzy z kasety nie słuchałem już uuuuu ładnych parę lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Na dysku to około 2GB a tak to wszystko na LP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 10 gb na hdd, 50cd ,100 MC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 z 1GB sie znajdzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 około 2GB, wole CD, mam kilka setek...aha i z 5 CD z mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 pozdro.. 33 GB rowne 500 pelnych albumow.. jak narazie jak dla mnie to jeszcze nie duzo... pomijajc fakt ze nie wylanczam kompa bo slucham non stop muzy.. wszystko to dziala na wzmacniaczu cambridge audio 500 i glosniczkach avance omega 505 .. :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 pozdro.. 33 GB rowne 500 pelnych albumow.. jak narazie jak dla mnie to jeszcze nie duzo... pomijajc fakt ze nie wylanczam kompa bo slucham non stop muzy.. wszystko to dziala na wzmacniaczu cambridge audio 500 i glosniczkach avance omega 505 .. :twisted: :twisted: :twisted: I słuchasz na takim sprzęcie muzy z kompa i w dodatku mp3??? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wole muzę z dushą czyli z cedeków i kaset hehe ale teoria, dusze to maja winyle... ja mam z 80gb, kiedys sluchalem na okraglo, glownie z minidisca. Teraz raz na jakis czas sobie godzinke poslucham i jestem zadowolony. A sciagam glownie dla sportu, albo z przyzwyczajenia. ps dijkstra jak sciaga sie mp3 zrippowane przez fachowcow to nie masz szans wyslyszec roznicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wole muzę z dushą czyli z cedeków i kaset hehe ale teoria, dusze to maja winyle... Słuchane tylko na lampie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wiec . masz racje mp3 to shit ale powoli wymieniam je na cd, nie kazdego stac na 500 plyt cd.. no moze ciebie stac .. coz . mnie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wiec . masz racje mp3 to shit ale powoli wymieniam je na cd, nie kazdego stac na 500 plyt cd.. no moze ciebie stac .. coz . mnie nie. Spoko, nie chciałem być uszczypliwy. Ja swoje CD zbieram przez całe życie, a i tak nikła ich część jest oryginalna...ceny na muzykę na CD w Polsce są chore. Poza tym od roku sam słucham z kompa, bo padła mi zmieniara CD i nie mam za co naprawić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja mam okolo 10 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja mam jakies 4.5GB i mi styka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 10GB z tego słucham może z 1GB a kawałków jest 2700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wiec . masz racje mp3 to shit ale powoli wymieniam je na cd, nie kazdego stac na 500 plyt cd.. no moze ciebie stac .. coz . mnie nie. Spoko, nie chciałem być uszczypliwy. Ja swoje CD zbieram przez całe życie, a i tak nikła ich część jest oryginalna...ceny na muzykę na CD w Polsce są chore. Poza tym od roku sam słucham z kompa, bo padła mi zmieniara CD i nie mam za co naprawić :( no wiesz tutaj sie niezgodze, gdyz w takiej np. Kanadzie plyty sa drozsze niz u nas i pomysl, ze oni nie maja czegos takiego jak ryneczku :) i nie kupuja piratow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Mam 5.5GB muzy na dysku ( dysk 15GB :( ), CD ok. 10 tylko - powod - brak wypalarki ( kumplom sie nie chce mi tak czesto przegrywac :( ). No i jakies 10 kaset, z tego polowa oryginalnych ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja mam jakieś 20Gb w tym 8 Gb setów sie poszło niedawno kochać wraz ze starym 15-gigowym dyskiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 wiec . masz racje mp3 to shit ale powoli wymieniam je na cd, nie kazdego stac na 500 plyt cd.. no moze ciebie stac .. coz . mnie nie. Spoko, nie chciałem być uszczypliwy. Ja swoje CD zbieram przez całe życie, a i tak nikła ich część jest oryginalna...ceny na muzykę na CD w Polsce są chore. Poza tym od roku sam słucham z kompa, bo padła mi zmieniara CD i nie mam za co naprawić :( no wiesz tutaj sie niezgodze, gdyz w takiej np. Kanadzie plyty sa drozsze niz u nas i pomysl, ze oni nie maja czegos takiego jak ryneczku :) i nie kupuja piratow :) Wiesz, jakby Ci to powiedzieć...w Kanadzie cena CD nie wynosi 1/12 średniej krajowej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a ja słucham radia - teaz CRIK FM, a ponadto z dwieście CD i parę LP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 cos kolo 14 GB. Niezbyt duzo, za to wszystkie sam zbieralem, nie tak ze sobie skopiowalem np. 5GB od kolegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja mam 3,45GB czyli 2394 kawalki. Wszystko staram sie zrzucac na plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 na twardym w tej chwili to nic, ale czasem się zdaża :) wolę LP i EP mam około 1000 płyt ą jescze kasety i winyle :) IMHO trzaski z winyla są OK wolę słuchaś przechodzonego winyla niż kiepskie MP3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 1.39 GB ;] Niezla kolekcja co ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 12 gb i pare plyt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja mam na HD koło 17 GB i 50 cd z mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja z 7gb na twardym i z 10 cd z empe3 oprócz tego ze 150 kasetek oryginałów oczywiście i ze 50 cd-ków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 25 GB ~ 5300 mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...