dem Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) Pojawiły się zdjęcia nowych bloczków na X4PRO. Klik. Najbardziej cieszy mnie ten fragment zapowiedzi: "Cena bloków ze złączkami nie przekroczy 100zł." Edytowane 22 Września 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Pokazali by zdjęcia spodów, ale podejrzewam, że będą to piny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Tak srednio mi sie podobaja tebloki. Sa jakies takie.....zwykle po prostu kawalki metalu z niewiadomo czym w srodku. Ja lubie widziec co jest w srodku. Ceikawe jak wlasnie w srodku wyglada i jak bedzie z wydajnoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Jakies takie "z doopy" te bloki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Jeśli tak będzie wyglądał to zdecydowanie fajniejsze są (IMO) bloki z RN ;] Nie wiem po co pokazywali te foty, wygląd brzydki mógłby nadrobić wydajnnością ale fot spodu nie pokazali :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 http://mcs.pc.pl/shop_img/x2l/ff/x2l01-big.jpg shit! co to ma byc O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 http://mcs.pc.pl/shop_img/x2l/ff/x2l01-big.jpg shit! co to ma byc O_o A w srodku rurki jak storm i srebro :) Jesli w srodku jeszt cos rewolucyjnego to taki prosty wyglac im nie zaszkodzi. Ale pewnie jest krateczka z pinow tradycyjnie. Ogolnie to mis ie dosc podobaja te bloki. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 http://mcs.pc.pl/shop_img/x2l/ff/x2l01-big.jpg shit! co to ma byc O_o No coz chyba im sie pomysly skonczyly na bloki wiec chwytaja sie wszystkiego. Porazka............... Nigdy bym nie zamontowal czegos takiego na CPU no way..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Nie podniecajcie sie skoro "Na razie przedstawiamy pierwsze zdjęcia bez obróbki chemicznej materiału." Po tym beda sie błyszczec.. ;] Czekac na testy i cene pozostaje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Taaaaaaaaaaaa i bedzie sie swiecic jak psu (nie napisze co :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 http://mcs.pc.pl/shop_img/x2l/ff/x2l01-big.jpg shit! co to ma byc O_o Mnie tam sie podoba :rolleyes: . Lubie minimalizm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) A w srodku rurki jak storm i srebro :) Jesli w srodku jeszt cos rewolucyjnego to taki prosty wyglac im nie zaszkodzi. Ale pewnie jest krateczka z pinow tradycyjnie. Ogolnie to mis ie dosc podobaja te bloki. :wink: ale storm jest ładny... szczegolnie nortmalny storm, taka ladna prosta konstrukcja, ale to cos jest okropne :/ jest za wielkie poprostu. btw, jakie srebro ;) http://mcs.pc.pl/shop_img/x2l/ff/x2l03-big.jpg Edytowane 22 Września 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) mi sie tam podobaja ale ta zapinka na cpu troszke obciachowa jest... jakby bylo wiecej samego bloczku widzac to byloby ok Edytowane 22 Września 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Te bloki wyglądają jak... homemade :| (z całym szacunkiem do robiących bloki przy niskim budżecie). Oby nadrobiły końcowym wykończeniem i wydajnością... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 To tez chyba jakies nowe bloczki ten chyba na nb;] http://mcs.pc.pl/shop_img/x2l/ff/x2l04-big.jpg http://mcs.pc.pl/shop_img/x2l/ff/x2l05-big.jpg Ten mysle ze na gpu;] http://mcs.pc.pl/shop_img/x2l/ff/x2l06-big.jpg Bloczki wygladaja kiepsko jak na moj gust... Ma ktos zdjecia spodow jakie sa uzyte w bloczkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Oj ludzie, przeca pisze że bloczki będą jeszcze galwanizowane, anodyzowane, także wygląd docelowy od pokazanego na fotkach będzie różnić się znacznie. Jakby pokazać odrazu blin bling, to by pewnie ah i oh było ;) Mi też podoba się prostota i minimalizm, chyba że ktoś chce mieć choinke na biurku z 12345 ledami i przewiewnym oknem (osobiście wolę budy bez okna), zresztą z oknem nawet otwartym na oścież też bym się nie powsydził, lepsze to niż wiatrak z toną kurzu ;) . Raczej będą to piny, ew. jakieś abstrakcyjne wzorki, bo raczej nie turbolizatory :lol2: :] No ale co tu spekulować ... poczekamy, zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 uwazam dokladnie tak samo ;) czasami prostota jest piekna, bez zbednych bajerow i "nieziemskich" ksztaltow. nie wiem co Wy chcecie od tych bloczkow, ladne sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Jakies takie "z doopy" te bloki :? potwierdzam :) cena zachecajaca, ale wyglad odpycha na maxa. ciesze sie, ze juz mam nowy bloczek :) ciekawi mnei co Mate do srodka wydumal lub kto mu co tam dzierga, ale wygladaja raczej odpychajaca choc cube 2 ultra LE do miss pieknosci tez nie nalezy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 oj MCS pewno za ta cene dowali 2 piny na srodku i bedziemy miec srednio wydajny blok z super duper anodyzowaniem alu na czarno za 100 zl - ja zzreszta jestem konserwatysta i zadnego alu nigdy nie umiescilbym w ukladzie (jakbym mial bo przeszedlem na AC:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Blok wodny do samoobrony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. No ale mi sie nie podoba i tyle. Wiadomo niektorzy chca miec demona predkosci i nie obchodzi ich wyglad. Ja wole niezla wydajnosc i w miare aldny wyglad. Lubie wiedziec co jest w srodku bloczku. A tu widac hmmmmmm totalna blokada informacyjna. CZyzby jakas nowa mega wydajna konstrukcja ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. No ale mi sie nie podoba i tyle. Wiadomo niektorzy chca miec demona predkosci i nie obchodzi ich wyglad. Ja wole niezla wydajnosc i w miare aldny wyglad. Lubie wiedziec co jest w srodku bloczku. A tu widac hmmmmmm totalna blokada informacyjna. CZyzby jakas nowa mega wydajna konstrukcja ?? :> co do wydajnosci tego bloku to nie wiem, czy jest wydajny, czy kupa ale wyglad jest spoko. taki prosty ;) i ladnie wyglada. ale to sie zmieni bo aluminium/miedz ma byc anodyzowana na srebrny/czarny wiec nie panikujcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 He he. :) Jak są bloki ładne to dostaje ze drogie. Jak mają być tanie do dostaje ze brzydkie :) LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Daj zdjęcie spody to nikt nie będzie (chyba) narzekał :> . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Szczerze wam powiem... kręcą mnie takie "surowe" bloki... właśnie z tego powodu mam bloki by bloki.pl a nie by kyniek czy inny misio. ;) Plexa sux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 nie wygladaja źle estetyczne są :) jesli beda tanie i wydajne to napewno kupi je rzesza osób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) He he. :) Jak są bloki ładne to dostaje ze drogie. Jak mają być tanie do dostaje ze brzydkie :) LOL Kwestia gustu. Dla mnie nowe bloki są jak najbardziej OK. Lubię taki surowy klimat. Mam nadzieję, że nie zrobisz z tych bloków świecących choinek. Dołączam się do prośby o fotkę wnętrza. Edytowane 23 Września 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Będą to najtansze bloki z chromowanym spodem i topem z alu. Z chęcią bym pokazał kolekcję bloków z topami z plexi jakie czasem wracają na serwis. Albo plexa wtopiona w miedź, albo odkształcona albo cała matowa od chemikaliów. Nazbierało sie tego.. Nie bez znaczenia jest gatunek plexi - jak jest [gluteus maximus]wy to potrafią sie cuda z tym dziać - np Uriele i chroniczne pękanie topów - czasem nawet bez wyraźniej przyczyny. Dlatego topy są z alu jest to trwalsze i dłużej ładniesze. A bloki są kwadratowe to fakt ale nie bez znaczenia jest literka L na końcu świadcząca o tym ze traktuje je jako LOW- end i szczerze to one tez mnie nie zachwycają. Chodziło mi o zbicie jak najbardziej kosztów, zeby nie windować cen za jakies wodotryski. Te bloki mają chłodzić, być trwałe i tanie - nie dopatrujcie sie zadnego piękna w nich - chyba ze ktoś lubi prostotę - wtedy na pewno wpadną w oko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Sugerujesz że w niedługim czasie będą też bloczki które zapełnią lukę "bez L"? :> Chętnie bym zmienił swojego Crystala na coś fajnego przy zmianie na x2, oby tylko zanim plexa pęknie ;) ale póki co z markowych bloczków podoba mi się tylko Apogee (wydajność Storma, cena i opory dużo niższe) a MCS właściwie nie ma teraz żadnych super bloczków w ofercie, jak za dawnych czasów. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 heh, jak sie niektorzy nie potrafia obchodzic z blokami to im pekaja topy ;) Mate najlepiej zrob Special Edition dla zdolnych, top z tytanu + 7 ledow w roznych kolorach i najlepiej niech mrugaja w rytm muzyki :D, do tego zintegrowane z topem weze przyciete na odp dlugosc zeby nie bylo ze przecieki sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...