lifanek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Witam! Ostatnio moj komp miewal pewne problemy. Mianowicie odpalal, ale na monitorze nic nie bylo widac. Pomagal restart az do pewnego dnia kiedy i to juz nie pomoglo. Objawy sa nastepujace: -czarny monitor (ale NIE wybija info o braku sygnalu), -myszka nie dziala (nie swieci sie kontrolka ktora powinna - mam cordlessa), -nie dziala klawiatura (nie migaja kontrolki na starcie i pozniej jak nacisna numlocka, scroll locka czy capslocka to tez sie lampka nie zapala) Czy mam sprawdzic cos jeszcze? Teraz komp jest rozebrany bo podejrzewam ze to mobo i szykuje ja do wyslania do reklamacji. Z gory dziekuje za wszelka pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Reset ustawień bios. Powyciągaj wszystkie karty po za kartą gfx 0 napędów. I wtedy sprawdź. Jak masz 2 kości pamięci sprawdź na jednej potem na 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Miałem tak samo z kompem i okazało się, że to nadpalona wtyczka zasilająca do płyty głównej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 ale ta wtyczka na plycie czy w PSU? teraz nie dziala mobo w ogole i wysylam do reklamacji ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...