FatAlbert Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 ciekawe czy "tłik" zazna choć troche dawnej sławy pod skrzydłami nowych właścicieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 O ile ktoś go kupi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) o ile ktos to kupi kochani :P BTW.ja najbardziej byłem przywiązany do niebieskiego tła :oops: pamiętam do dzis jak sie dowiedziałem o tym forum (laska z logo tweak'a na koszulce w komputer swiecie :roll: ) szkoda ze sie tak skończyło ..... btw.o ile ktos to kupi kochani :P Edytowane 23 Października 2006 przez sawyer188 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) spodziewam sie rychlego powrotu 'mkl' - zagorzalego fanatyka tłika :lol: Edytowane 23 Października 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 ...który nam wytłumaczy ocb :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 spodziewam sie rychlego powrotu 'mkl' - zagorzalego fanatyka tłika :lol:Który może by mi wytłumaczył dlaczego zablokowali mi konto i nie mogę się na forum dostać :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 popieram :) a do twaka jako nazwy nie byłem zbytnio przywiązany, jak już to do hardtecha :wink:Właściwie to szkoda, że HT padło. Też fajny serwis z tego był. Co do Tweak.pl - P.L robi z siebie pośmiewisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Tak patrzę na stronę CHIPa i patrzę na aktualne wydanie. Kiedyś kupowałem CHIPa, ale to było prawie 10 lat temu, a teraz co widzę? Jakiś cymbał ze specjalistycznego miesięcznika przerobił go na książeczkę a'la tips and tricks i poradniki jak z Komputer ŚWIAT. Żałosne, zresztą wszystkie pisemka upadają, CHIP, PCWK, ENTER - czemu? Są o sprzęcie, a same nie potrafiły się wypromować, zamiast inwestować w gazetkę, powinni ją sprzedawać w wersji internetowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Kupić, nie kupić ?? Oto jest pytanie ... :D Serio - kupić, tylko co z tym potem zrobić ... IMHO - jednak szkoda mi troszkę tamtych userów. Napewno jest wśród nich jakaś wartościowa grupa. pozdrawiam sansaba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Na Pure jest większa dyskusja na temat sprzedaży tweaka niż na samym tweaku ;) Od czasu do czasu tam zaglądałem po rozłamie i obserwowałem coraz szybciej postępujący rozkład i zdziecinnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Na Pure jest większa dyskusja na temat sprzedaży tweaka niż na samym tweaku ;) Od czasu do czasu tam zaglądałem po rozłamie i obserwowałem coraz szybciej postępujący rozkład i zdziecinnienie. Tak? To może fraz lub pclab wykupi to forum, przecież mają tyle wspólnego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Piszecie o tym aby kupic portal i domene i go rozwijac. Tylko tak po co?? Przeciez i tak wiekszosc userow (wartosciowych userow) jest na purepc. Na Tweaku zostali nienajwybitniejsi userzy. Byloby torche tez nie wporzadku aby nagle (jakby ktos wykupil Tweaka) spor wiekssosc przeszala tam. Zobatrzcie ile czasu/kasy/potu wlozyl Romek z ekipa i moderacja aby utworzyc Purepc. Uwazam ze powinno sie zostawic Tweaka jako cos co bylo i nie wroci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Hmm Lisek nie jest taki głupi na jakiego wygląda :D . Kasy z forum/serwisu juz nic wiecej nie wicisnie, to probuje sprzedac trupa w nadziei, ze pare groszy jeszcze wpadnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Nie zauwazyłem by ktokolwiek z psizacych w tym temacie napisało o rozwijaniu tweaka po jego wykupieniu, moze ja? Jesli tak to sie pomyliłem. Jestem za kupnem, ale głownie dla domeny, rozwoj obecnej formy? hmm ;) Z forum tika chyba nie ma co sie bawic. Moderzy mieli by kupe roboty by je ogranac.. po co skoro na purepc jest kontynuacja poprzedniej formy :) Na stronie tweaka mogły by byc wyswietlane newsy z purepc hehe... wspolny dostep do jednej bazy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 A nie opłacałoby sie przypadkiem zrobic zrzuty, wykupic Tweaka od lisa (co jak co, ale Tweak.pl to marka, jakich w Polsce mało) i prowadzic ten sam portal pod dwiema domenami ze wspolnym forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 dialog*: - dawajcie robimy ściepę i kupimy sobie forum :D - i po co? ;) nie lepiej zalozyc jakies na jakiem s darmowym serwerze? wartosc bedzie podobna... :lol: ale tak naprawde z ta zrzuta to nie glupi pomysl.. no i ta satysfakcja :D *zrodlo: http://tweak.pl/forum/index.php?s=&sho...t&p=2122947 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 *zrodlo: http://tweak.pl/forum/index.php?s=&sho...t&p=2122947Nie możesz tego zacytować, jako gość nie wejdę a jako użytkownik mam ZKU i nie wiem czemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Ściepa? Czyli każdy ma swój % udziału? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 "Mamy 41 713 zarejestrowanych użytkowników." Każdy po 1zł i kupimy cztery takie fora :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) A nie opłacałoby sie przypadkiem zrobic zrzuty, wykupic Tweaka od lisa (co jak co, ale Tweak.pl to marka, jakich w Polsce mało) i prowadzic ten sam portal pod dwiema domenami ze wspolnym forum?Taki był moj pomysł ;) Tyle ze myslałem o istnieniu obecnego portalu tweaka.. poki ten na purepc nie przerodzi sie w porzadne dzieło ;) Przeciez wciaz brak integracji z forum, troche według mnie ogranicza ten portalik, mało osob komentuje newsy np.. , z reszta jego wyglad nie daje powodu by myslec iz jest to najmilsze miejsce miejsce w sieci o tematyce komp ;) ps. troche poroniony byłby pomysł składki, gdyby to wypaliło i udało nam sie wykupic tweaka, kazdy z czasem mogłby sie czuc jak marco, albo.. romek, czy paranoik ;). Efekt tego byłby taki ze złozylibysmy sie na miły prezent dla wspomnianej trojki/dwojki osob(nie wiek ktorzy wykłądaja kase, bo pracuja napewno troje).. zas wsrod forumowiczow nie zmieniłoby sie nic, procz powstała satysfakcja o powrocie nazwy tweak.pl :P Edytowane 23 Października 2006 przez Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) dajmy Lisowi jabłuszko sandomierskie i niech nam odda domene i reszta sie już sama potoczy bo na 10.k on nie zasługuje:P ale pomysł dobry na tweak napewno sciaga wiecej nowych ludziktórzy po że uciekaja po 5 min... Edytowane 23 Października 2006 przez sawyer188 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 No i co wam z takiego tweaka. Portal musi na siebie zarabiać, takie serwisy mają spore transfery miesięczne, a reklamodawcy nie płacą kokosów. Jak chcecie to kupujcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 "Mamy 41 713 zarejestrowanych użytkowników." Każdy po 1zł i kupimy cztery takie fora :lol: A skad wiesz jaka jest cena minimalna? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) No i co wam z takiego tweaka. Portal musi na siebie zarabiać, takie serwisy mają spore transfery miesięczne, a reklamodawcy nie płacą kokosów. Jak chcecie to kupujcie...Przed tą całą aferą z lisem jakos sie przeciez utrzymywał:> Poziom wroci, uzytkownicy wrocą, zyski wrocą:> Edytowane 23 Października 2006 przez und3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) @Grzechu dawajcie robimy ściepę i kupimy sobie forum :D i po co? ;) nie lepiej zalozyc jakies na jakiem s darmowym serwerze? wartosc bedzie podobna... :lol: *o w morde! proboje wejsc na tłik a tu zonk. " Serwer jest zbyt obciążony aby wykonać twoje żądanie, spróbuj za chwilę " cos mi sie wydaje, ze purepc'towcy wlasnie podnosza poziom odwiedzin na tweak'u :D Edytowane 23 Października 2006 przez xacti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Ewidentnie chodzi o kase, skoro haxor Li53k ma prace w c(h)ipie.Jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o kase... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 ciekawe czy "tłik" zazna choć troche dawnej sławy pod skrzydłami nowych właścicieli. Mój wkład to 50 zł :D Krata browaru mniej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Nikt jeszcze nie napisał, że to również może być zwykła reklama. Taaak tak, zdarzają się takie pomysły, a jeśli dla kogoś ilość odwiedzin jest bardzo istotna, to tego typu reklama okazuje się być bardzo skuteczna. Daje zaporową cene (minimalną), gdzie raczej trudno o znalezienie kogoś kto kupi, ale przynajmniej ilość odwiedzin wzrasta (czasem kilkukrtonie!). Nazwijmy to taką ostatnią deską ratunku ;) Chociaż... Chyba mi się osoby pomyliły i Lisek by czegoś takiego nie zrobił :lol: --edit-- Tja, ściepa a potem teksty: "jakim prawem dajecie mi procenty/bana przecież dałem kase!" ;] Edytowane 23 Października 2006 przez narcyz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 no to kto ma na allegro konto na straty, zobaczymy jaka jest cena minimalna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 A konto z koperta moze wystarczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...