B3T0N Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ????? :roll: ????? eeeeee.......nie chcialem juz zasmiecac forum o sprzecie - sszukalem juz chyba wszedzie - nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 w www.k2.wroc.pl maja 8RDA za 460zl :) ja tez chce kupic 8RDA+ , i jutro dzwonie sprawdzic czy maja a ,jak nie to za ile moga sprowadzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 a wlasciwie jaka jest roznica miedzy 8RDA+ a 8RDA ??? bo wiem ze pisal ktos na forum o numerze z "plusem",,,,,,,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a wlasciwie jaka jest roznica miedzy 8RDA+ a 8RDA ??? bo wiem ze pisal ktos na forum o numerze z "plusem",,,,,,,,,Tak na szybko to powiem że ma dźwiek 6 kanałowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 i LAN i FireWire no i ma + :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 EP-8RDA+ Nvidia Nforce2 SPP Chipset + Nvidia Nforce2 MCP-T 3 x DDR SDRAM PC3200, (DDR400) 3GB max 6 x PCI, 1 x AGP 8X 6x USB 2.0 , 6 Channel Dolby Audio , ATA-133 10/100MB LAN 2 IEEE1394 ports EP-8RDA Nvidia Nforce2 SPP Chipset + Nvidia Nforce2 MCP-T 3 x DDR SDRAM PC3200, (DDR400) 3GB max 6 x PCI, 1 x AGP 8X 6x USB 2.0 , 6 Channel Dolby Audio , ATA-133 oto dane z www.epox.nl czyżby błąd? albo zle czytam. dane dot dzwieku wydaja mi sie takie same. ale moze sie myle. moze cie potwierdzic albo zaprzeczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 tak pisza.. ale w plusie jest dziwek nVidii bijacy SB Audigy ;P a w bez plusa jest dzwiej CMI czy jakos tak ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...