Skocz do zawartości
Martinii

Usb Do Panelu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Robie sobie panel przedni na ktorym bedzie regulacja 5 wiatrakami i chcialbym dodac tez gniazdo USB. To ze sledzia dodanego do plyty glownej jest za duze - gniazda ulozone sa poziomo jedno obok drugiego. Szukam czegos podobnego (tzn od razu z kabelkiem - gotowe do podlaczenia pod mobo), ale z ulozeniem jedno pod drugim. Cos takiego:

Dołączona grafika

Edytowane przez Martinii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Robie sobie panel przedni na ktorym bedzie regulacja 5 wiatrakami i chcialbym dodac tez gniazdo USB. To ze sledzia dodanego do plyty glownej jest za duze - gniazda ulozone sa poziomo jedno obok drugiego. Szukam czegos podobnego (tzn od razu z kabelkiem - gotowe do podlaczenia pod mobo), ale z ulozeniem jedno pod drugim. Cos takiego:

[imgg]http://img135.imageshack.us/img135/4535/1335356871yc3.jpg[/img]

To, co pokazałeś bedzie w sam raz - przymocujesz do płytki i przylutujesz 8 kabelków nie wiem w czym tu trudność :blink: .

http://www.cyfronika.com.pl/e/store/easysh...&kategoria=

Tak w ogóle to nie wiem po co ten temat, jak samemu pokazałes rozwiązanie problemu...

Edytowane przez msn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwiazanie polowiczne - zalezalo mi na czyms gotowym (gotowym do wpiecia z plyte). Myslalem, ze bedzie latwo dostepne. Tak czy siak dzieki.

Problem możesz mieć jedynie z wtyczką, więc po prostu oodetnij ją od oryginalnego potruu na śledziu i połącz z kablami z gniazda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi