RadeX Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Czas pokazać mały kawałeczek tego co możecie spodziewać się w Krakowie :] Pozdro 900 Edytowane 26 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Jak narazie to nic nie widac, czekam na wiecej fot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 RadeX znowu wkracza do akcji :P, zobaczymy co tym razem wymodzisz :D Na pierwszy rzut oka, wygląda to to na małe, dopiero później zobaczyłem że ta "podstawka" pod dołem to bok budy :rolleyes: Pzdr i powodzenia życzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 toś panie wyskoczył jak diabeł z pudełka z worklogiem na 5 dni przed targami :) co do moda to hmm delikatnie mówiąc "nie przepadam" za offspringiem więc aby nie być posądzonym o stronniczość - zamilknę :wink: i skupię się na stronie technicznej, o ile takową ujrzymy wcześniej niż na targach :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) bo to jest fast & furious worklog ;] skrzynkę mam i tak już zrobioną i boki z OSB18mm :] jutro więcej szczegółów... a tematem przewodnim nie miał być Offspring, motyw mi podpasował no i nazwa musiała byś jakaś więc tak padło :) Edytowane 23 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 W pierwszej chwili pomyślałem, że podłogę przerobiłeś hehehe :lol: :lol: :lol: :lol: Czyli projekt okna już masz :D Zobaczymy zobaczymy co z tego wyjdzie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 to debil :D wiedziałem ze coś głupietgo zrobi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Naprawdę Myślę RadeX modyfikuje chałupę :D :D :D Edytowane 23 Października 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 to debil :D wiedziałem ze coś głupietgo zrobi :Dta :D przy okazji se łeb zmodyfikowałem ;] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) kurde Radziu wyglądasz na tym zdjęciu jak mój brat :D :lol: w pierwszej chwili pomyślałem że skąd tu zdjęcie mojego bro :lol: Boki z płyt OSB - one chyba kiepsko nadają się do obrabiania... no ale .. You're the boss :) I dzięki za mdf... jestem Twoim dłużnikiem :) to debil icon_biggrin3.gif wiedziałem ze coś głupietgo zrobi icon_biggrin3.gif:lol: :twisted: aj żartowniś z Ciebie... zobaczysz że rzucę urok i już nie wygrasz na żadnych targach, nic, nawet nie dostaniesz nagrody za najgorszego moda :D Edytowane 23 Października 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) czekamy na krk, osobiscie nie lubie tego typu klimatow :) Edytowane 23 Października 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 to nie bedzie stało u mnie na biurku broń Boże :) taki mały eksperymencik ;] będzie na pewno bardzo fotogeniczne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) będzie na pewno bardzo fotogeniczne :D oczojebne? weź mnie nie strasz że jakieś pudełko kredek wystawisz... :blink: :> co Ty tam kombinujesz? :huh: Edytowane 23 Października 2006 przez simic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 to nie bedzie stało u mnie na biurku broń Boże :) taki mały eksperymencik ;] będzie na pewno bardzo fotogeniczne :DUuu, ktoś chce koniecznie zająć 1-wsze miejsce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) a w pudełku będą głośniki jak w NOSie tylko że ja puszczę "kolorowe kredki" ;] :D GIZIU - pierwsze 3 miejsca są przecież zarezerwowane dla ludzi z największą ilością kolegów na targach. zapomniałeś? ;] Edytowane 23 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 ok tu macie okno i budę w stanie surowym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 GIZIU - pierwsze 3 miejsca są przecież zarezerwowane dla ludzi z największą ilością kolegów na targach. zapomniałeś? ;] HEHEHEHE :lol: :lol: :lol: :lol: dobre dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 font panel do gornej dechy jest krzywo przykrecony:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) To sie go z moduje :P. Edytowane 25 Października 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 font panel do gornej dechy jest krzywo przykrecony:P hehehe mówiłem Radziu że to jest pierwsza rzecz która się rzuca w oczy i tak już zostanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 MOŻE to zfrezuje ;] bo nowego frontu nie będę już robił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Tak góre trzeba poprawić. Łączenie na konfirmaty to bardzo silne połączenie, Przy wierceniu trzeba zachować maksimum precyzji zęby wyszło idealnie. Złap to może na 3mm—trowe wkręty i przewierć oba elementy i wyjdzie git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 właśnie o to chodzi że to nie wina wiercenia tylko deski dociąłem o 1mm niedokładnie :> a teraz wszystko zmieniać to za późno ale nie narzekajcie tyle ;] pomalowałem teraz i buda ma klimat :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 jezus maria... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « koniec cytatu... :wink: Radex wiem że jesteś twardy i COŚ z tym zrobisz.Ja Cię proszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 przykro mi :( jutro i w piątek do pracy, na dodatek wprawiają mi w piątek okna :> ale nie widzieliście jeszcze najlepszego :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 W mordę troszke kiszkowato :mur: :mur: :mur: Musisz mieć jakiś ukryty plan wykończenia, a nam wstawiasz lipę :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 MOŻE to zfrezuje ;] bo nowego frontu nie będę już robił strugarki/hebla nie masz?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) nie, jedyne co to freziki w multiszlifierce ale wtedy góra będzie zakończona pod lekkim kątem. jeszcze mi gorzej wyjdzie :> Edytowane 25 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Jak narazie to trochę nieciekawie wygląda, choc moze dzieki temu zajmiesz wysokie miejsce na konkursie. Myślę że zrobisz z tym coś naprawdę ciekawego i czekam na finał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 środek bok przód na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...