Ardeni Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 nie mogłeś dać ciemniejszą czerwień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 nie jest aż taka jasna... to wina flesza w aparacie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 sztukus kiczus :D ja myślę że Ty sobie z nas jaja robisz po prostu :lol: :twisted: pracuj pracuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Umkneło mi uwadze, a co będzie w Krakowie ???????? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ja myślę że Ty sobie z nas jaja robisz po prostu :lol: :twisted: tez tak uwazam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 dobra dziewczyny :) ja się wyłanczam i przygotowuje się do targów. obciąg mam o 5:57 :> pkp zobaczycie toto moje dzieło szatana na miejscu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 obciąg mam o 5:57 :> pkpWidać pośpiech. Ale taki to master niby jesteś, a śrób ładnie schować niepotrafisz? Chyba, że to tak na prędce sklecone to zwracam honor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 zobacz sobie kiedy założyłem temat i z założenia miało być trochę chamskie, taki klimacik ;] coś eleganckiego zrobię na następne targi ;] ale to już będzie syciło :) obiecuję ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Prawdziwy master zaopatrzył by się w zestaw urządzeń akumulatorowych i dokańczał obudowę w pociągu podczas jazdy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 o qrw.... ale to bedzie ciezkie :] hyhy a tak na powaznie -> ty naprawde chcesz w tym kompa trzymac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 blackwar - numer konta dać tutaj czy na PW ? ;] chase1 - a czemu nie? ;] troche ciężkie jest :] jakąś uprząż będę musiał wymyśleć żeby się za bardzo nie zmachać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Chociaż by te kółeczka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 eh jak to ma tak wyglądać, to ja wole komopy w pudełkach po butach-mają więcej szyku i elegancji :wink: z 2 strony śledząc wyniki poprzednich konkursów to jeszcze skosi worek nagród :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) RadeX chyba skopiowal pomysl z tej kartonowej "budy" ze zlotu, ktora pewnie byla robiona 2 dni przed konkursem :D Edytowane 28 Października 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Ale paskudztwo :lol2: Chyba jedna z najgorszych na targach :> Życzę sukcesu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 To fakt, buda wygląda obrzydliwie, wątpie żeby dostała choć 1 głos. Ja bym się z takim czymś wstydził pokazać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blokers Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) generalnie widziałem bude na fotach z targów. jest naprawdę jeden mocny akcent, którego nie ma tutaj. dostanie na pewno kilka głosów ]:-> Edytowane 28 Października 2006 przez blokers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Powiem szczerze, że się zawiodłem i to bardzo, bo myślłem że bedzie to coś naprawdę niezłego jak poprzednie modyfikacje. Z tego moda to tylko nazwa mi się podoba (jeden z moich ulubionych zespołów) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Jeśli już o nazwach wspominamy, to ja proponuję "Paździoch", przynajmniej swojsko & przaśnie brzmi i od razu wiadomo, czego się spodziewać :> Ta, wiem, oryginalne założenia, tego-jeszcze-nie-grali, zróbmy-to-szybko i tak dalej. Może od razu wpakować krzemowe nadzienie w wydrążony pień albo chociaż kawałek styropianu? Jak dla mnie nie jest to pudełko "z jajem", tylko zwyczajnie brzydkie pudełko. Co prawda można to podciągnąć pod jakieś turpizmy i inne tam umiłowanie ohydy, ale mię się nie podobuwywuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Na żywo rzeczywiście dość paskudnie to wygląda :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Ta siekierka to też z wiorków, czy prawdziwa jest ?? Pokazali w TV czyli jakiś tam sukces został osiągnięty, gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) hehehe widzę że się nie podoba :] ale liczy się udział w imprezce ;] sami dobrze wiecie że zrobiłem to dla jaj :lol: ale niektórym się bardzo podobało, szczególnie jednemu żulowi :lol: pozdro ;] Edytowane 29 Października 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: i ta siekiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) sami dobrze wiecie że zrobiłem to dla jaj :lol: jasne :D :lol: wiesz co, tak se teraz pomyślałem... że mogłeś tą budę wyrąbać siekierą.. i oczywiście dopisać że to wyciachałeś z litego drzewna tą oto siekierą... myślę że dostał byś kilka punktów respa więcej :D Edytowane 29 Października 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomascamel Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 sami dobrze wiecie że zrobiłem to dla jaj icon_lol.gif Dla jaj to robią kobiety my to robumy dla zgrywu.... ;) ale uwazam ze robiac cos dla zgrywu(jaj) to nie znaczy ze trzeba zrobic cos na - i tu przepraszam za wyrazenie- odp**** ol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Wy mi lepiej powiedzcie czy chcecie widzieć jak ta obudowa zamienia się w strzępki? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Oczywiście, że chcemy. Obowiązkowo filmik w dobrej jakości z dźwiękiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ja proponuja ja spalic jako, ze jest z drewna. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Nie wyglądała aż tak źle na żywo. Ale chętnie obejże jej koniec ;) Porąbiesz ją tą siekierą czy jak? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Proponuję włożyć do niej granacik hukowy i wyciągnąć zawleczkę.... :D :D :D . Nie zapomnij wcześniej włączyć kamerki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...