Skocz do zawartości
RadeX

Offspring Mod ! (konkretny Worklog!)

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem szczerze, że się zawiodłem i to bardzo, bo myślłem że bedzie to coś naprawdę niezłego jak poprzednie modyfikacje. Z tego moda to tylko nazwa mi się podoba (jeden z moich ulubionych zespołów) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już o nazwach wspominamy, to ja proponuję "Paździoch", przynajmniej swojsko & przaśnie brzmi i od razu wiadomo, czego się spodziewać :>

Ta, wiem, oryginalne założenia, tego-jeszcze-nie-grali, zróbmy-to-szybko i tak dalej. Może od razu wpakować krzemowe nadzienie w wydrążony pień albo chociaż kawałek styropianu?

Jak dla mnie nie jest to pudełko "z jajem", tylko zwyczajnie brzydkie pudełko. Co prawda można to podciągnąć pod jakieś turpizmy i inne tam umiłowanie ohydy, ale mię się nie podobuwywuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe widzę że się nie podoba :] ale liczy się udział w imprezce ;]

sami dobrze wiecie że zrobiłem to dla jaj :lol:

ale niektórym się bardzo podobało, szczególnie jednemu żulowi :lol:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

pozdro ;]

Edytowane przez RadeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sami dobrze wiecie że zrobiłem to dla jaj :lol:

jasne :D :lol:

wiesz co, tak se teraz pomyślałem... że mogłeś tą budę wyrąbać siekierą.. i oczywiście dopisać że to wyciachałeś z litego drzewna tą oto siekierą... myślę że dostał byś kilka punktów respa więcej :D

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sami dobrze wiecie że zrobiłem to dla jaj icon_lol.gif

Dla jaj to robią kobiety my to robumy dla zgrywu.... ;)

ale uwazam ze robiac cos dla zgrywu(jaj) to nie znaczy ze trzeba zrobic cos na - i tu przepraszam za wyrazenie- odp**** ol...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi