Skocz do zawartości
860lacov

Sterowniki Do Geforce Go 7300

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Zamówiłem laptopa(asus a6jc-q133) i chciałem sobie ściągnąć jakieś świeże sterowniki żeby już były jak notebook przyjedzie. Niestety na stronie asusa są tylko jakieś starocie. Czy jest jakiś sposób żeby zainstalować desktopowe forceware lub najlepiej jakieś modyfikowane.

Jeśli się nie mylę to jeśli ściągne dowolne sterowniki i użyję kreatora z http://www.laptopvideo2go.com/enhancer to powinno mi się udać z tym, że nie bardzo wiem co należy tam ustawić.

p.s.1

Jeśli temat powinien być w kategorii laptop to przepraszam, ale wydaje mi się, że tu chyba łatwiej otrzymać odpowiedź na takie pytanie.

p.s.2

jeśli się nie mylę to turbo cache używa ramu dynamicznie a nie na stałe. Czy oznacza to, że włącza się tylko w 3dmarkach, grach itp czy jeszcze w jakichś innych sytuacjach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie nvidii sterowniki są dp 7800/7900. Czy te też będą działały?

Gdzieś na stronie nvidi przeczytałem, że do serii go 7300 sterowniki są wyłącznie u producentów sprzędu i dlatego pojawiło się moje pytanie. Jeśli jednak te od 7800/7900 działają to ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge sprawdzić bo jeszcze laptopa nie mam. Chciałem ściągnąć sterowniki wcześniej żeby się później z tym nie bawić.

Na stronie nvidia jes coś takiego

Dołączona grafika

Tam nie ma wyboru o jakim mówisz

A jeśli masz na myśli coś innego to po prostu napisz i nie będzie problemu

Edytowane przez hot_lopez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24.04.06 to dość stare sterowniki.

W każdym razie dzięki za próbę pomocy. Jeśli uda mi się modyfikacja za pomocą http://www.laptopvideo2go.com/enhancer to dam znać

Najnowsze niczym sie nie roznia... pozadodaniem obslugi nowych kart, no ale jak Ci nie pasuja to bedziesz bez sterownikow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi