860lacov Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Jak w temacie. Zamówiłem laptopa(asus a6jc-q133) i chciałem sobie ściągnąć jakieś świeże sterowniki żeby już były jak notebook przyjedzie. Niestety na stronie asusa są tylko jakieś starocie. Czy jest jakiś sposób żeby zainstalować desktopowe forceware lub najlepiej jakieś modyfikowane. Jeśli się nie mylę to jeśli ściągne dowolne sterowniki i użyję kreatora z http://www.laptopvideo2go.com/enhancer to powinno mi się udać z tym, że nie bardzo wiem co należy tam ustawić. p.s.1 Jeśli temat powinien być w kategorii laptop to przepraszam, ale wydaje mi się, że tu chyba łatwiej otrzymać odpowiedź na takie pytanie. p.s.2 jeśli się nie mylę to turbo cache używa ramu dynamicznie a nie na stałe. Czy oznacza to, że włącza się tylko w 3dmarkach, grach itp czy jeszcze w jakichś innych sytuacjach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 www.nvidia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Na stronie nvidii sterowniki są dp 7800/7900. Czy te też będą działały? Gdzieś na stronie nvidi przeczytałem, że do serii go 7300 sterowniki są wyłącznie u producentów sprzędu i dlatego pojawiło się moje pytanie. Jeśli jednak te od 7800/7900 działają to ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 nie mozesz poprostu sprawdzic? na stronie NV sa sterowniki począwszy od geforce 2 do geforce 7 wiec mysle ze musi dzialac, niby czemu nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Nie moge sprawdzić bo jeszcze laptopa nie mam. Chciałem ściągnąć sterowniki wcześniej żeby się później z tym nie bawić. Na stronie nvidia jes coś takiego Tam nie ma wyboru o jakim mówisz A jeśli masz na myśli coś innego to po prostu napisz i nie będzie problemu Edytowane 24 Października 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Po 1. to dostaniesz sterowniki z laptopem, po 2. to: CLICK i nie są to żadne starocie, będą dobrze chodziły i najlepiej właśnie te zainstalować Edytowane 24 Października 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 24.04.06 to dość stare sterowniki. W każdym razie dzięki za próbę pomocy. Jeśli uda mi się modyfikacja za pomocą http://www.laptopvideo2go.com/enhancer to dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 24.04.06 to dość stare sterowniki. W każdym razie dzięki za próbę pomocy. Jeśli uda mi się modyfikacja za pomocą http://www.laptopvideo2go.com/enhancer to dam znać Najnowsze niczym sie nie roznia... pozadodaniem obslugi nowych kart, no ale jak Ci nie pasuja to bedziesz bez sterownikow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 myślę, że dam sobie jakoś radę. Zastanawiam się tylko czy asus wypuści sterowniki do visty. Jak by nie było chciałbym zobaczyć ten system :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...