Pawelek69 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Witam Problem dotyczy dwu tygodniowego notebooka Toshiba Satellite L30-114. Po kliknięciu w Windows XP Home Start – Wyłącz komputer –Wyłącz, notebook wyłącza się i włącza ponownie. Dzieje się to sporadycznie. Co może być tego przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Masz cos w WinXP skopane... Reinstall zalatwi sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Masz cos w WinXP skopane... Reinstall zalatwi sprawe.Ewentualnie przywracanie systemu - jeśli masz ustawione a nie chcesz od razu reinstalki robić. pozdrawiam sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 nie nie nie w systemie gdzies jest opcja ze by olewał bledy podczas zamykania systemu otherwise bedzie go restartowal w celu naprawienia bledow... jak mi sie pryzpomnigdzie to ejst to napisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 nie nie nie w systemie gdzies jest opcja ze by olewał bledy podczas zamykania systemu otherwise bedzie go restartowal w celu naprawienia bledow... jak mi sie pryzpomnigdzie to ejst to napisze :) Chyba chodzi Ci o Panel sterowania -> System -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie -> w ustawieniach odznaczyć "Automatycznie uruchom ponownie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 nom:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 No fakt, mozesz sprobowacz wylaczyc te opcje... Ale jak dlugo mam Xpka, to mi sie nic takiego jak tobie nie dzialo, wiec moze przyczyna tkwi w czyms innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 No fakt, mozesz sprobowacz wylaczyc te opcje... Ale jak dlugo mam Xpka, to mi sie nic takiego jak tobie nie dzialo, wiec moze przyczyna tkwi w czyms innym. Ja mam podobnu problem z Windowsem 98 SE - a tam nie ma chyba takiej opcji. Więc pewnie problem tkwi w czymś innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) nie nie nie w systemie gdzies jest opcja ze by olewał bledy podczas zamykania systemu otherwise bedzie go restartowal w celu naprawienia bledow... jak mi sie pryzpomnigdzie to ejst to napisze :) Coś mieszasz… ta opcja dotyczy automatycznego restartu w przypadku błędów systemu które kończą się blue screen’em. Tylko i wyłącznie. To powinien być problem z zarządzaniem energią w systemie. Uruchom system z wyłączonym ACPI i zobacz czy zamknie się poprawnie. Edytowane 25 Października 2006 przez hpx4000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...