Gorgus Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Witam! Mam Bartona 2600, 1GB ramu. ATI9700PRO. Niestety grafa mi niedawno padła i musze kupic cos nowego. Zastanawiam sie czy na takim procku i ramie po dokuieniu jakiejs przyzwoitej grafy da sie w ogole pograc na w miare dobrych detalach w Obviliona. Jaka karte byscie polecili na AGP do wymienionego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Jak nie chcesz wymieniac calej platformy to rozejrzyj sie za seria X800. 16 potokowce z tej rodziny sa srednio 2 razy lepsze niz radek ktorego miales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Napsiz ile masz kasy?? Wychodzi radeon x1950PRO i firma Asus również będzie produkować na AGP a cena zapewne 730-750 złotych a warto taką karte kupić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Nigdy nie wsadził bym takich pieniedzy w AGP... przeciez to nie ma sensu. Jak juz ktos wyzej proponowal x800gto/gt2 @ 16pot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Napsiz ile masz kasy?? Wychodzi radeon x1950PRO i firma Asus również będzie produkować na AGP a cena zapewne 730-750 złotych a warto taką karte kupić :D x1950pro nie jest glupim pomyslem, ale moze byc za drogie: Za to ten news napawa optymizmem: http://www.purepc.pl/node/702 Seria kart Galaxy na AGP, kto by sie spodziewal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgus Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 co koledzy powiecie na tą karte. warto za ta cene czy nie? link A moze jakas inna propozycja w podobnej cenie? Karta musi byc nowa (faktura vat). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 http://allegro.pl/item136313873_galaxy_760...gp_2_5_ns_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 http://allegro.pl/item136313873_galaxy_760...gp_2_5_ns_.html Ten model Galxy to taki sam cienkusz jak i pozostale 7600gs na agp - ddr2, pamiec 800Mhz... Jak juz 7600gs to po prostu najtanszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 jak coś to może bede sprzedwał mojego X800XL ;] .. bede okładnie za 2 tygodnie wiedział czy sprzedaje... zestawik mam taki sam jak ty, i oblivion działa dosyć dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 jak coś to może bede sprzedwał mojego X800XL ;] .. bede okładnie za 2 tygodnie wiedział czy sprzedaje... zestawik mam taki sam jak ty, i oblivion działa dosyć dobrze ;) Gorgus chce karte nowa z FV. Wez najtanszego 7600GS w nic lepszego na AGP z ekonomicznego punktu widzenia nie ma sensu sie pakowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Moze tez poczekac na nowe 7600GS Zalman z pamiatkami DDR3 1.2ns ;) A skoro juz przy AGP jestesmy - jest sens wymieniac na cos mojego 6600GT? Czy moze lepiej rozejrzec sie za wymiana mobo i proca lub inwestycja w 2x1GB RAM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Moze tez poczekac na nowe 7600GS Zalman z pamiatkami DDR3 1.2ns icon_wink2.gif A skoro juz przy AGP jestesmy - jest sens wymieniac na cos mojego 6600GT? Czy moze lepiej rozejrzec sie za wymiana mobo i proca lub inwestycja w 2x1GB RAM? Zależy do czego używasz kompa, imo zmiana proca i płyty, lub 2x 1gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Wiesz ja też myślę nad zmianą. Myślałem nad Core 2 Duo E6300 i do tego wymiana pamięci 2x1GB ,a grafę to raczej tego 7600 GS. Część dostanę za tego radka , proc no i mobo oraz pamięci.,ale zastanawiam się czy jest sens ,bo wielkimi krokami zbliżą się DX10 Myślałem też na A64 x2 ,wtedy nie będę musiał wymieniać pamięci no i może taniej mnie wyniesie mobo + proc. Najtaniej to mnie wyniesie chyba karta graficzna by jakoś przeżyć do DX10 ;) Edytowane 26 Października 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Ja az tak daleko finansami nie siegam - planuje Asrocka 939 Dual VSTA i do tego jakies Venice 3200+ OEM, zeby sie w 500zl zmiescic. Jakos przetrwam na tej plycie, dorzuce z czasem drugi GB RAMu i bedzie OK - a grafe w razie czego bede mogl juz kupowac na PCI-E. Teraz czytam, ze z zakupem bede sie musial pospieszyc, bo tych Asrockow juz nie produkuja, a nastepca juz AGP nie posiada :| Dobra, koncze juz tego offtopa, bo w koncu nie o plycie glownej ten temat traktuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...