marco Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Witam :) Wielu z Was narzeka na wyszukiwarkę forum, dlatego szukamy sposobów na jej usprawnienie. Testowo i tylko na skórce Pure ;> po kliknięciu na szukaj (http://forum.purepc.pl/?act=Search) jest dostępna na dole alternatywna wyszukiwarka - wspomagana przez google. Chętnie posłucham Waszych opinii czy ma ona sens, czy daje lepsze/łatwiejsze w interpretacji wyniki i czy chcielibyście czegoś takiego używać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Ja bym proponował scalić alternatywną wyszukiwarkę z wyszukiwarką ppc, tyle ze po wyszukaniu na jedenej stronie oddzielone były linią posty ppc i reszta. Edytowane 24 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Ja bym proponował scalić alternatywną wyszukiwarkę z wyszukiwarką ppc, tyle ze po wyszukaniu na jedenej stronie oddzielone były linią posty ppc i reszta. To jest niestety nie możliwe ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Witam :) Wielu z Was narzeka na wyszukiwarkę forum, dlatego szukamy sposobów na jej usprawnienie. Testowo i tylko na skórce Pure ;> po kliknięciu na szukaj (http://forum.purepc.pl/?act=Search) jest dostępna na dole alternatywna wyszukiwarka - wspomagana przez google. Chętnie posłucham Waszych opinii czy ma ona sens, czy daje lepsze/łatwiejsze w interpretacji wyniki i czy chcielibyście czegoś takiego używać No w koncu. Juz dawo mówilem ze mozna by dodac googlową. Tylko chyba lepiej zeby była nad forumową. Tylko czemu tam nie ma opcji zeby mozna dać automatycznie site:forum.purepc.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Jak sie nie da ;) to jestem za wyszukiwarką myśle że to powinno pomódz w szukaniu. :rolleyes: Edytowane 24 Października 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Tylko czemu tam nie ma opcji zeby mozna dać automatycznie site:forum.purepc.pl? Defaultowo wyszukuje www.purepc.pl/node/* i forum.purepc.pl z pominięciem lofi ;> (nowość od googli - od paru dni jest ;>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 No nie wiem. U mnie szuka normalnie po całej sieci (Opera 9.03/IE7). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 No nie wiem. U mnie szuka normalnie po całej sieci (Opera 9.03/IE7). Dziwne u mnie jest ok. Po wyszukiwaniu przenosi Cie na stronę z białym tłem i możliwością wyboru: (zaznaczone) PurePC - Wyszukiwarka () Web Search ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 No coś nie bardzo edit Drugi komputer/Linux. To samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 U mnie wygląda to trochę inaczej. Jak na obrazku. Ktoś może skomentować jak wygląda u innych ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 U mnie wygląda to tak samo jak u SGJ. (Opera 9.02) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) U mnie również jest tak jak u SGJ. o_O (Firefox 2.0) Edytowane 24 Października 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 I u mnie podobnie (opera 8.54) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 j/w . Nie ma opcji szukania w purepc tylko jest w interneci i w Polsce. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 U mnie takoz (Opera 9.02). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 u mnie dziala prawidlowo. FF 1.5.0.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 opera 8.54 i dziala dobrze, links 2.1.cos_tam (tryb graficzny i tekstowy) tez :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Dzisiaj działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Jak już działa wszystkim (mam nadzieje ;) to dajcie znać jak działa, czy się podoba, czy jest użyteczne etc..... Czekam na opinie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Wygląd jakiś taki nieładny ;) Właśnie oglądam stronę z przykładami i widze jak może wyglądać strona z wynikami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...