--Piotrek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Witam, nie jestem znawcą sprzętu ale chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość połączenia karty Matrox G550 na AGP z 3dfx w trybie SLI? Wiem, że dwie 3dfx mogą pracować w tym trybie (PCI). Ale czy jest taka możliowść między g550 (agp) a 3dfx (pci)? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 No co ty :lol2: Matroxa chcesz z 3dfx-em łączyć w SLI? Możesz jedynie podłączyć 2 VooDoo2 w tym trybie oczywiście na PCI. Tego Matroxa możesz jednak podłączyć z VooDoo2 kablem D-Sub tak jak każdą inną kartę z tym akceleratorem lub Voodoo1. Pozdrawiam i gratuluję poczucia humoru :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Piotrek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Heh, no chyba trochę zażartowałem, ale co mi da takie polączenie kablem D-Sub? Widzisz Evil ilu ludzi spotykasz na swojej drodze z takim poczuciem humoru? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 no właśnie na tym forum niewielu, a przydałoby się więcej osób nie tylko piszących z dobrym poczuciem humoru, ale także rozumiejących jego istotę ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Mozna zrobic tak, ze masz Matroxa na AGP i do tego dwa Voodoo II w SLI. Do starych gier na Glide i normalnej pracy to zestaw jak marzenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...