Pan_Borowik Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Zmieniłem platformę z AXP na C2D i w związku z tym mam pytanie: czy mój stary bloczek NB (CFD Weland) wlezie na GA965p-S3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 965 ma dziurki , wiec powinno wejść ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Nieśmiało spytam skoro JUŻ zmieniłeś to jaki masz problem samemu przymierzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Nie rozebrałem jeszcze starego kompa, a nie bardzo mam jak do niego [chipsetu] tam linijke przymierzyć, dlatego pytam tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...