prezes Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 http://sklep.benchmark.pl/pelny_15015.html?print=1 szybkie pytanie czy karta pojdzie na płycie z agp x4 czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Pójdzie, bo dlaczego miała by nie iśc, jednak będzie chodziła na agp x4 z taką też prędkością. Cytat z benchmark.pl: "Radeon 9550 obsługuje także najnowszy standard AGP 8x (kompatybilny w dół z AGP 4x), który pozwala na transfer dużych i skomplikowanych tekstur i danych wielokątów nieprzeciętnie szybciej !! " Edytowane 24 Października 2006 przez Pantas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) kiedys tak mi sie wydaje była taka zaleznosc ze karty z agp x8 nie działały na plytach z agp x4 bynajmniej mialem gf4 mx 440-x8 i nie wstał na zadnej płycie z agp x4 a z płytami x8 smigał. Edytowane 24 Października 2006 przez prezes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Miałem radeona 9550 na x8 i śmigał na starej płytce x4 K7S5A ECS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 kiedys tak mi sie wydaje była taka zaleznosc ze karty z agp x8 nie działały na plytach z agp x4 bynajmniej mialem gf4 mx 440-x8 i nie wstał na zadnej płycie z agp x4 a z płytami x8 smigał.Co za bzdury. Oczywiście, że pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Bez ŻADNEGO zająknięcia. Dopiero niżej zaczynają się probelmy - BYŁO JUŻ O TYM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 mi Radek 9800se(odblokowane potoki, 256bit) śmigał na AGPX4 na plycie Matsonic(stara plyta na SDR i DDR RAM) z durniem 650@866MHz i to bez zajęknięcia :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 AGP Było już mówione. Mój 9800 PRO nie działa na płycie Gigabyte'a BX2000 (AGP x2) ,a na GA-7ZM (AGP x4) już działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 więc sugestia jest prosta, jak sam nie sprawdzisz, to sie nie dowiesz........ale w większości przypadków(sporej większości) nie będzie problemów z AGPX4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 manieczka i po co ludzi wprowadzasz w błąd? powtórze jeszcze raz 8x IDZIE NA 4x Z A W S Z E (no może jakieś EXTREMEALNE przypadki są) - dopiero 8x i 4x nie działają na 2x i bo inne volty wychodzą z portu - temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...