igomako Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Krótka piłka - Co sadzicie o tych notebookach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwantez Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 cholernie ciężkie. Przynajmniej mój M200M. Fajna sprawa z 2 kartami graficznymi ale ten ciężar troche czuje sie na plecach. Ogólnie wykonanie bardzo dobre u mnie nic nie trzeszczy, klawiaturka bardzo fajna. Rzeczą która może troche razić jest touchpad. Trzeba sie do niego przyzwyczaić, chociaż i tak sprawia troche problemów. Plomby gwarancyjne są wszędzie więc sobie nie pooglądasz nic. Nawet żeby zmienić paste na procesorze trzeba iść do serwisu. Ale tak ogólnie wrażenia bardzo dobre. Niezła także jest matryca. Jak chcesz czegoś jeszcze to pytaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Niestety - juz po ptokach. Kupilem toshibe L20-183... I jestem zadowolony ;] Edytowane 7 Listopada 2006 przez igomako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...