tym3k Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Moje pytanie jest proste: Jaki RAM DDR2 najlpiej kupić w cenie do 600 zł. Jeszcze się nie zdecydowałem czy kupię go w jednej kostce, czy w dwóch, tak więc proszę o odpowiedź co jest waszym zdaniem najlepszym wyborem w dual channel, a co w single :->. Komp w którym się znajdzie ma służyć przede wszystkim do gier, być może jakiś o/c, ale bez przesady ;-). Edytowane 24 Października 2006 przez tym3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 eee.. DDR czy DDR2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tym3k Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) AJT, wiedziałem, że o czymś zapomnę - DDR2. BTW. jak narazie znalazłem coś takiego DDR2 1024MB PC-800 Goodram Pro CL 5 5-5-15 - 595 zł DDR2 2x512MB PC-800 GeIL Ultra CL 4 12-4-4 - 578 zł Edytowane 24 Października 2006 przez tym3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 no to teraz jaka płytka ;] bo goodramy czasami się gryza z niektórymi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tym3k Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 DFI Infinity NF Ultra II-M2/G (eh, chyba właśnie z tą się gryzą :-( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Geil bedzie lepszy, nizsze timingi, a w goodramach nie masz pewności ze trafisz na d9, choc własnie moze się udac. Ja bym brał geila ale w 1 kosci, a jak pamieci stanieją to dokupisz 2 kosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robit1 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Tu masz taniej Geile http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GEIL+1GB+DDR2+800+KU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek123 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 chciałbym się dołączyć do tematu potrzebuję także DDR2 tylko że ja potzrebuję 512 jakie byście polecili solidne ale nie najdroższe(w rzsądnej cenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 http://www.apollo.pl/store/show_detail/9/22520 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 no to teraz jaka płytka ;] bo goodramy czasami się gryza z niektórymi ;]a moze tak najpierw na jaki socket..? tym3k: mam goodramy na tej dfi i chodza bez problemow. nie pomylilo Ci sie czasem z plytami gigabyte pod c2d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...