Qude Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Witam Szukalem juz wszedzie.. :P w mojej dziuze, wktorej mieszkam nie sposob wogle myslec o procesorze z jakiejs konnkretnej serii, bo w wiekszosci sklepow nawet nie wiedza co to SERIA!! Jesli ktos by wiedzial gdzie mozna wysylkowo ddostac JIUHB z 51tyg. to bende baaardzo wdzieczny za informacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 W OPCJI SZUKAJ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 w opcji www.allegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 W OPCJI SZUKAJ!Nie ma to jak konkretna odpowiedz! Qude napisal juz, ze szukal a skoro szukal to chyba uzywal "OPCJI SZUKAJ". Zastanawiam sie jaki jest sens pisania takich postow??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qude Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 No wlasnie :) ale dzieki za inicjatywe.. :P szukam dalej... choc wydaje mi sie, ze kazdego dnia szanse spadaja...:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 No wlasnie :) ale dzieki za inicjatywe.. :P szukam dalej... choc wydaje mi sie, ze kazdego dnia szanse spadaja...:(Tak bywa... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...