andixad Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Do zaprogramowania AVRa wystarczy Ci zatem wtyczka do LPT, kabelek i 3 rezystory... Jak ktoś chce może nazywać to uproszczonym programatorem OSP... :)Wreszcie mi ktoś rozjaśnił w jaki sposób w tym układzie załadować instrukcje do AVR , thx :D Edytowane 29 Października 2006 przez andixad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 uzyj programu ponyprog. otwierasz plik z programem dla avr'a (*.hex jest w zipie) i wgrywasz do procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 uzyj programu ponyprog. otwierasz plik z programem dla avr'a (*.hex jest w zipie) i wgrywasz do procka. Wg mnie nie ma potrzeby robić aż tak skomplikowanego układu... Jak będę miał chwilę czasu to pokminię z pomiarem pozaobwodowym...OK, ale ja jeszcze nie mam złożonego układu. Poza tym układ mógłby być nie co mniej złożony, dlatego czekam na ew. zmniejszenie schematu układu przez kogoś bardziej pojętego niż ja :) (wiem do czego jstem zdolny więc nie będe ryzykować :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 sory bylem zmulony troch :P nie zauwazylem quota;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...