Kaeres Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Czy ja mma za słabego kompa w pracy Celeron 2,5Ghz, 512DDR, 40GB czy IE7.0 jest generalnie niewypalem roku ? Interface ma genialny i troche pomyslow ma switnych ale np. forum purepc ktore jest na ipb nie da sie przegladac. Nawet na przewijanie myszka czekam kilka/kilkanascie sekund. Chyba, ze juz ktos rozpracowal ta przegladarke i wie jak nalezy ja fajnie ustawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 tak już jest z nowościami od M$ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Podepnę się do tematu. Chcąc zainstalować IE7 na oryginalnym XP HOME, pod koniec instalacji wyskakuje błąd "nie można dokończyć instalacji, uruchom komputer ponownie". Oczywiście żadnego kodu błędu albo konkretnej instrukcji nie ma - jak to Microsoft. Słyszałem, że prawdopodobnie jakiś "tweaker" blokuje instalację, prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Czy ja mma za słabego kompa w pracy Celeron 2,5Ghz, 512DDR, 40GB czy IE7.0 jest generalnie niewypalem roku ? Interface ma genialny i troche pomyslow ma switnych ale np. forum purepc ktore jest na ipb nie da sie przegladac. Nawet na przewijanie myszka czekam kilka/kilkanascie sekund. Chyba, ze juz ktos rozpracowal ta przegladarke i wie jak nalezy ja fajnie ustawic ? Testowalem wszystkie wersje, bety, rc i teraz finala i nigdy nie mialem takiego problemu, wina lezy u Ciebie. :D Nic nie ustawialem, no moze zakladki, ale to nie ma znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Testowalem wszystkie wersje, bety, rc i teraz finala i nigdy nie mialem takiego problemu, wina lezy u Ciebie. :D Nic nie ustawialem, no moze zakladki, ale to nie ma znaczenia.No tak myslalem. Z tym moim kompem w pracy to mam prze****** Wszytko co M$ to otwiera sie strasznie dlugo. Uwierzycie, ze Outlook i cokolwiek z office otwiera sie kilka minut ? Oczywiscie formata zrobic nie moge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Moze trzeba dysk zdefragmentować? Czasem potrafi fragmentacja tak zmulic system ze sie nic robic nie da, tak wolno sie wszystko urychamia. Sprawdz tez jeszcze czy jakis proces nie uzywa duzo % cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Nic nie pomaga. Sadze, ze tylko format dalby rade . Ale nie o tym mial byc temat. No nic, nie potestuje tego IE7.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 podepne sie pod ten watek czy ktos mi moze powie czy da sie tego IE ustawic tak zeby mial dodatkowe przyciski np Ulubione i inne na glownym pasku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Tak wystarczy ze plikniesz na ppm w dowolnym miejscu paska i zaznaczysz Menu Bar... A ja mam inne pytanie... Czy da sie jakos wywalic z ulubionych te paskudne ikony www... Niektore strony maja takie male ikonki i to mnie strasznie wkurza bo jak jest duzo stron w ulubionych to dysk je doczytuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 @Nyny gdyby to bylo takie proste dalbym sobie rade ;), chodzi o to ze jak klikam na gornym pasu ppm to mi pokazuje tylko minimalizuj i zamknij a na dolnym pasku nic sie nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Hmm nie bardzo rozumiem co to znaczy nic sie nie dzieje... Jak klikasz ten pasek (ten co znajduje sie ponizej adresu strony na ktorym sa zakladki) to nie dzieje sie nic?? Kliknij ppm zaraz obok otwartej zakladki na pustym polu i otworzy Ci sie male menu. Zaznacz tam Menu Bar i powinno byc okej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Czy ja mma za słabego kompa w pracy Celeron 2,5Ghz, 512DDR, 40GB czy IE7.0 jest generalnie niewypalem roku ? Interface ma genialny i troche pomyslow ma switnych ale np. forum purepc ktore jest na ipb nie da sie przegladac. Nawet na przewijanie myszka czekam kilka/kilkanascie sekund. Chyba, ze juz ktos rozpracowal ta przegladarke i wie jak nalezy ja fajnie ustawic ? uzywam ie7 od czasu do czasu gdy musze na strone banku wejsc... bo oczywiscie pro elo programisci profesjonalisci zablokowali mozliwosc zalogowania na strone banku z innych przegladarek.... ogolnie nie mam problemow z ie7.. co w przeciwienstwie do ie 6 jest duzym postepem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 ja zainstalowalem na XP Home Edition wersje IE 7.0 i dziala jak po masle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 IE 7.0 + Vista to bombowa mieszanka, jest szybsza niz firefox i opera razem wziete, tylko boje sie jej uzywac :blink: taka mi skaza zostala po 6.0 i XP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...