sienias Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Witam! Mam w moim laptopie napęd Lite-ON SOSW-852S. Nagrywarka ta odmówiła jednak posłuszeństwa i chciałem wymienić ja na nową, ale nie w serwisie, tylko zakupić powiedzmy na allego i wmontować samemu, z tym nie będzie problemu. Tylko nie chcę jużtego modelu który miałem do tej pory, bo już nie produkują, poza tym się psują i są drogie. Myślałem nad modelem również LITEONA, a konkretnie tym: SSM-8515s Ma takie same wymiary co napęd który odmówił posłuszeństwa, ale jednak nadal mam wątpliwości czt będzie pasował, głównie chodzi o złącze. Przerabiał ktoś może taki temat i poradzi mi cośmam zrobić? A może są propozycje innej nagrywarki, może jakiegoś NECa? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 No to wykrec swoja, zobacz jakie masz zlacze, zdejmij z niej saneczki montazowe, czy tez ramke i szukaj nowej... Ja bym wzial LG albo NECa. LiteOn jest troche przereklamowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...