Arczi Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Siemka. Nie mam jeszcze ukończonych 18 lat, a chcialbym grac u buków internetowych. Przekonalem juz mame i zalozy mi konto w banku (konto będzie na mame) :) . Czyli tak bede mogl juz tam grac. Tylko mam jedno pytanko: zazwyczaj za pierwszą wypłatą żądają kopii dowodu osobistego. Czy moglbym zrobić cyfrówką zdjęcie dowodu mamy i im przeslac? Za odpowiedzi z góry dzięki i pozdro :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 synu przecież na tłiku ci napisałem :rtfm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Wiele ludzi już nie ufa Tweak'owi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Nie mam jeszcze ukończonych 18 lat, a chcialbym grac u buków internetowych. :legal: Druga sprawa to nie lepiej założyć sobie konto w banku na siebie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 No tak, ale jesli zalozylbym na siebie, to w gamebookers wołaliby ode mnie dowodu jako potwierdzenie ze mam ukonczone 18 lat.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 jak masz konto w banku na mamuske to i zaloz konto u bukow na mame ; o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Wiele ludzi już nie ufa Tweak'owi :-)nie ufasz mi :ph34r: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 A ja kolejny raz spytam nieśmiało... ciężko ruszyć dupe i pójść do prawdziwego "buka" i tam grać? Kase dostajesz na miejscu jedyne co musisz zrobić to ruszyć zad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordminos Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 A ja kolejny raz spytam nieśmiało... ciężko ruszyć dupe i pójść do prawdziwego "buka" i tam grać? Kase dostajesz na miejscu jedyne co musisz zrobić to ruszyć zad.I okazac dowód osobisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 I okazac dowód osobisty.no bez przesady :D chyba ze wyglada na podstawowke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?...750&lang=PL ja grałem tutaj i nie chcieli ode mnie dowodu itp :] p.s. oczywiscie 18-stke juz mialem ladnych kilka lat temu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?...750&lang=PL ja grałem tutaj i nie chcieli ode mnie dowodu itp :] p.s. oczywiscie 18-stke juz mialem ladnych kilka lat temu :] tez tu gram, najlepszy buk dla poczatkujacych, nie trzeba dowodu, obsluga moneybookers, mozna wyplacic kase na dowolne konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 A to ciekawe na 3 bukmachery w moim mieście nigdy nie trzeba było dowodu, gram od siedmiu lat i nawet jak byłem w wieku młodym i bukmacher był jeden dowód nie był wymagany. Również teraz widzę masy młodzieńców przychodzących z plecakami i tornistrami do "buka". Nie wiem może coś przeoczyłem ale chyba zakłady u bukmachera nie są karalne prawnie... To tak jakby zabronić gry w "totka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Co do obstawiania w naziemnych, to obstawiają mi bez problemu :-P , ale denerwuje mnie ten podatek 10%. Dzis sie okazalo ze jedyna opcja, dzieki ktorej moglbym stawiac przez neta to konto dla nastolatkow ktorzy nie maja dowodu, a Wy mowicie, ze w bet-at-home nie wołają nigdy dowodu - serio tak jest?? pozdro. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 na mnie nie wołali przy wypłaci więc jest lux.Czytaj uwaznie regulamin jak tam nic nie ma o potw tozsamosci to nie beda wołac ;) wołają z tego co wiem w betssonie a w reszcie raczej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 z tego co pamietam to przy rejstracji w bukach internetowych podajesz dokladne dane w tym date urodzenia ... z tego co pamietam to jak podajesz falszywe dane mozesz miec pozniej problemy z prawem ... konto mozesz miec na siebie, bo sa w bankach "konta mlodziezowe" ze wystarczy miec skonczone 13 lat. w mbanku masz np. "izzykonto". a tak po za tym to mama nie ma konta w banku ? zakladasz konto u buka na mame, mowisz jej zeby ci zrobila przelew do buka, obracasz hajsem, wyplacasz na konto mamy, mama wybiera kase i daje tobie. prosto i legalnie. nie musisz obawiac sie ze ci nie wyplaca czy cos w ten desen a tak po za tym to np. w Bet and Winie wolaja o skan dowodu przy pierwszej probie wyplaty kasy, zreszta wydaje mi sie ze w wiekszosci bukow trzeba predzej czy pozniej wyslac skan dowodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...